Välkommen till Erik Olsson

Ante Nilsson, Järnåkra Lund

Erik Olsson Lund växer och har på kort tid anställt ett flertal lovande stjärnmäklare. En av dessa är Ante Nilsson - vår fokusmäklare i Järnåkra.

Varför valde du Erik Olsson?
- Jag valde Erik Olsson därför jag anser att de har den bästa lösningen för den som ska sälja sin bostad. Den är genomtänkt och strukturerad för att det ska gynna en kund så mycket som möjligt. Valet föll också på att det även ger dig som mäklare en möjlighet till att utvecklas vidare i din yrkesroll och som person, vilket är viktigt för mig.

Vilken är din största utmaning framöver?
- Det kommer nog vara att strukturera upp tiden så att jag hinner med lite fritid också. Det är inte så lätt när man jobbar som mäklare, dels för att det är givande att göra det lilla extra men också för de arbetstider jobbet i sig innebär. Men det känns otroligt viktigt att man hittar en balans. Jag tror att man utför sitt arbete bättre då.

”Det bästa med att jobba som mäklare är
att hjälpa folk genom en sådan omfattande
affär som bostadsbyte är och se dem nöjda och
glada efteråt. Det är en obeskrivlig känsla.” 

 

Finns det några vanliga fördomar om ditt yrke som du vill slå hål på?
- Ja visst, det finns tyvärr massor. Bland annat att mäklare bara skulle tänka på sitt eget bästa för att få ut så högt arvode som möjligt. Det är naturligtvis inte sant. Vi tänker på våra kunder främst, både köpare och säljare, så att de ska få ut det mesta av förmedlingen.

Avslutningsvis, vad ser du mest fram emot nu när du börjar mäkla hos oss på Erik Olsson?
- Jag ser otroligt mycket fram emot att få jobba med det här härliga gänget och tillsammans göra så att vi fortsätter ge de boende i Lund bäst service och bäst betalt.

 

 ANTES KONTAKTUPPGIFTER

Tillbaka till toppen