Välkomna på BRF-träff med oss på Erik Olsson

Torsdagen den 18 oktober från kl. 17.30 bjuder vi härmed in er styrelse in till en exklusiv BRF-träff i anrika Salkhallen på Alviks Torg. Temat för kvällen är ”Höj värdet på er bostadsrättsförening” och till kvällen har vi bjudit in två samarbetspartners som ni får möjlighet att lyssna på och ställa frågor till.

Syftet med denna BRF-träff är dels att ni som styrelsemedlemmar får möjlighet att träffa andra styrelsemedlemmar för erfarenhetsutbyte, dels för att ni ska få värdefull information och input från våra samarbetsparters för hur man kan påverka värdet och attraktiviteten i era respektive föreningar. Utöver detta tycker vi på Erik Olsson att det är fantastiskt roligt att träffa er alla för att bygga relation och sprida information om den ständigt aktuella bostadsmarknaden. Vår ambition är att dessa träffar anordnas en gång per halvår där vi lyssnar på intressanta gästföreläsare, bygger relation med varandra och lära oss av varandra för att bli mer effektiva.

Till denna BRF-träff har vi den stora äran att presentera Nordeas Bostadsrättskontor som en av talarna under aftonen. De berättar kort om ränteläget och om några nyheter i Nordea såsom Företagslån med räntetak, ”Gröna lån”, samt hur de arbetar på Bostadsrättskontoret.

Utöver detta är vi stolta att under evenemanget få möjligheten att lyssna till Hammarsleven Plan & Bygglov AB. De arbetar med Fastighetsförädling och kommer att informera kring hur ni kan effektivisera användandet av gemensamhetsutrymmen för att frigöra ytor, som sedan kan omvandlas till bostäder. Vid försäljning av dolda tillgångar är det inte ovanligt att föreningen får in stora belopp som sedan kan användas till att kapitalisera inför större renoveringar, sänka lån och avgifter, osv.

Under kvällen kommer även vi på Erik Olsson presentera en uppdaterad bild av bostadsmarknaden – historik, nutid samt en trendspaning. Vi kommer att gå igenom vilka faktorer som påverkar bostadsmarknaden; alltifrån räntor och amorteringskrav till vad man själv kan göra för att påverka värdet på sin egen bostad.

SCHEMA TORSDAG 18 OKTOBER:

  • 17.30-17.55: Mingel och tilltugg/dryck

  • 17.55-18.00: Vi på Erik Olsson hälsar välkomna

  • 18.00-18.30: Erik Olsson uppdaterar kring bostadsmarknaden

  • 18.30-19.00: Nordeas Bostadsrättskontor berättar om ränteläget och diverse produktnyheter

  • 19.00-19.30: Hammarsleven presenterar hur nyttjande av ineffektiva ytor och dolda tillgångar kan skapa värde till en bostadsrättsförening

  • 19.30-20.00: Frågestund, samt mingel och ett glas eller två i baren

Under kvällen bjuder vi på lättare tilltugg, öl, vin, och alkoholfria val

Vi ser fram emot att träffa er alla och hoppas på en fullsatt föreläsningssal i Salkhallen. Anmäl dig och din BRF i nedan formulär. (max 2 personer per styrelse).

Väl mött!

SALK-hallen, Gustavslundsvägen 159, Bromma

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen