Daniel Sülla

Möt dina blivande kollegor

Namn: Daniel Sülla
Fokusområde: Tuve, Hisingen, Göteborg
Mäklare sedan: 2016
På Erik Olsson sedan: 2016

Varför blev det just Erik Olsson för dig? 
– Under min första termin på mäklarutbildningen i Gävle hölls en presentation om företaget Erik Olsson. I introduktionsfilmen framgick det att fokus ligger på mäklarna – att de ska bli rockstjärnor i sina egna områden. Det tilltalade mig. Dessutom gjorde regionchefen här i Göteborg ett gott intryck på mig.

Vad är det bästa med arbetsplatsen? 
– Jag gillar att vi sitter tillsammans på stora kontor, istället för på många små satellitenheter. Det gör att man både enkelt kan be om hjälp och känna sig som en del av ett sammanhang. Våra inhousefunktioner är grymma, inte minst fotograferna. Jag har också stor nytta av koordinatorstödet. För mina kunders del innebär all hjälp jag kan få att jag kan fokusera på det jag är bra på, istället för att behöva sköta allt.

Vilken av förmånerna uppskattar du mest? 
– Erik Olsson-bilen är en superförmån som verkligen bidragit till att jag lyckats i mitt område. Att kunna ta sig runt gör jobbet enklare, och en bonus är att kunna göra det tryggt och säkert. Dessutom är det grymt bra marknadsföring som man får bonus för.

Vart är du på väg i din karriär? 
– Inom kort blir jag partner, vilket innebär att jag får bonus. Egentligen är det inte pengarna som lockar, snarare att jag får bestämma mer själv. Det ökar min yrkesstolthet ytterligare. Dessutom får jag bättre inblick i företaget och större möjlighet att satsa. På sikt skulle det vara kul att anställa och ta hand om nya mäklare.

Varför skulle du rekommendera en kollega i branschen att söka jobb här? 
– Här får du en väldigt bra start på karriären, eftersom man satsar mycket på nya mäklare genom EO-skolan och allt stöd som finns tillgängligt. Vårt sätt att jobba med marknadsföring och indelningen i fokusområden tycker jag också är tungt vägande skäl att välja Erik Olsson.

 

Tillbaka till toppen