Välkomna på föreläsning

Onsdagen den 13 september bjuder vi in till en storslagen föreläsning i SALK-hallen, Gustavslundsvägen 159. Kvällens tema är ”Ekonomi, Hälsa & Trygghet” och vi har det stora nöjet att presentera kvällens föreläsare Jens Magnusson och Robert Svensson.

Jens har gedigen bakgrund inom välfärdsekonomi där han bland annat jobbat på både social- och finansdepartementet. De senaste tolv åren har Jens arbetat med välfärdsfrågor på SEB och figurerar ofta i olika forum (Dagens Industri, SVT, osv.) där han bland annat uttalar sig om hushållens ekonomi, ränteläget och bostadsmarknaden. Idag innehar Jens rollen som SEBs privatekonom.

Robert är personlig tränare på Metropolis Gym, samt föreläsare inom kost, hälsa & träning. Robert har vid ett flertal tillfällen suttit med i TV4-soffan och bland annat berättat om hur han besteg Kilimanjaro trots sin livslånga Diabetes Typ 1-sjukdom.

Jens och Robert kommer under två inspirerande timmar prata om allt från välfärd och pension, till hur man tar kontrollen över ens egen kropp och hur man tacklar ett besked om en livslång sjukdom. Utöver detta kommer de dela med sig av en hel del tips på vad du kan göra för att skapa ett hälsosammare, tryggare och ekonomiskt stabilare liv.

Under kvällen bjuder vi på lättare tilltugg, öl, vin, och alkoholfritt. Vi avslutar kvällen med mingel och möjlighet att ställa eventuella frågor.

SCHEMA ONSDAG 13 SEPTEMBER

17.30: Välkomna till Björn Borg-rummet i Salkhallen. Introduktion av Erik Olsson Bromma
18.00: Jens Magnusson, SEB, inleder kvällens föreläsning på temat ”Ekonomi & Trygghet”
19.00: Robert Svensson, Metropolis Gym, fortsätter kvällen på temat ”Hälsa”
20.00: Frågestund och mingel
20.30: Kvällen avrundas

OSA genom att fylla i nedan formulär. Anmälningen gäller endast en person, boka in fler genom att ladda om sidan. Det går bra att anmäla sig till och med 13e september.

Frågor eller funderingar? Hör av dig till Marcus Löf på 073-142 95 13 eller marcus.lof@erikolsson.se

Gustavslundsvägen 159
Onsdag 13 september 17:30 - 20:30

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält