Aktuella erbjudanden till dig som säljer din bostad med oss

 

Tack för att du har valt att sälja din bostad med Erik Olsson Fastighetsförmedling! Här kommer två fina erbjudanden som kan höja värdet på din bostad inför försäljning.

Kostnadsfri onlinekonsultation med inredningsstylist

Vi vill göra din vardag lite enklare, därför har vi valt att samarbeta med Optihem. Deras erfarna inredningsstylister höjer helhetsintrycket av din bostad vilket lockar fler spekulanter till visningen. Just nu erbjuder vi en kostnadsfri onlinekonsultation med en inredningsstylist som visar hur du kan optimera din bostad inför försäljning. 

Bostaden efter styling

Boka via konsultation@optihem.se och bifoga bilder från bostadens alla rum, tillsammans med informationen nedan. Optihem skickar alltid en bekräftelse på att ditt mail har kommit fram.

1. Mäklarens namn
2. Bostadens stad och adress
3. Bostadens storlek i kvadratmeter
4. Ditt namn och din mailadress
5. Övrig kommentar om så önskas  

Om du är intresserad av en styling på plats i bostaden, debiteras du enbart om bostaden blir såld. En trygghet för dig som kund!

En ren och välordnad bostad

Ett rent och välordnat hem

En ren och välordnad bostad framstår som mer attraktiv för spekulanter. Vi samarbetar med Hemfrid som erbjuder städ- och flytttjänster inför försäljning. Just nu erbjuder vi 10% rabatt när du uppger koden "Erik Olsson Fastighetsförmedling”. Boka direkt hos Hemfrid på nummer 0222 11 45 50.

Erbjudandet avser Erik Olsson Fastighetsförmedlings kunder för 2019.

 

Tillbaka till toppen