Adi Stukan

Med fokus på Älvsjö

För vissa innebär vägen in till mäklaryrket en snårig historia, en karriär de bestämmer sig för långt senare in i yrkeslivet. För några få är det en självklarhet och något man fötts till att göra. Vår mäklare Adi Stukan hör till den senare kategorin och förmedlar idag bostäder i sin barndoms välbekanta kvarter.- Jag tog examen från min mäklarutbildning i Gävle 2016, men drömmen om att bli just mäklare fanns långt innan dess. Jag har alltid varit intresserad av fastigheter och bostadsmarknaden, samtidigt som jag gillar kundmöten, försäljning och alltid varit ihärdig som person. Att kunna påverka min vardag och framtid genom hårt jobb och själv vara en stor del i min framgång känns väldigt viktigt för mig. Mäklaryrket var ett självklart val, förklarar Adi.Du jobbar med fokusområdet Älvsjö. Har du någon koppling dit?
Jag är uppväxt i Rågsved som är en närförort till Älvsjö. Under min uppväxt har jag kunnat följa utvecklingen av Älvsjö med det nya torget, pendeltåget, Stockholmsmässan och alla nya bostäder som byggts. Under ungdomstiden hade jag även många vänner i området så här har jag hängt sen jag var liten, vilket lett till att jag kan varje gata och vrå. 

- Närheten till olika kommunikationer gör det till en av Stockholms viktiga knutpunkter. Samtidigt kan Älvsjö erbjuda fina och mysiga villaområden som blivit väldigt populära. Blandningen av bostadsformer och människor har gjort det till ett väldigt trevligt och attraktivt område att både bo och vistas i. Här kan alla hitta ett drömboende. Allt från den som söker små ettor till några av Stockholms kanske finaste villor. Här kan man bo i generationer, berättar Adi.

Har du några tips för den som besöker Älvsjö/Långbro park?
Långbroparken är min favoritslinga att promenera i. På vägen kan man ta en god lunch på Långbro Värdshus och dessutom är det en intressant historisk plats. Mellan mötena brukar jag slappna av på Älvsjö konditori & bageri. Där laddar jag upp med en kaffe och bulle, sen är jag redo att jobba vidare! Om man vill lyxa till det ordentligt kan jag rekommendera Aloë. De erbjuder riktigt bra mat och har för övrigt precis tilldelats sin första Michelin-stjärna.

 Mäklaryrket ses ofta som ganska stressigt med få lediga helger och kvällar. Stämmer det? Vad gör du i så fall för att varva ner?
Ja, det stämmer absolut. Jag tycker dock helt ärligt att jobbet alltid är roligt och har man kul under tiden man arbetar så upplever man inte den stressen som påfrestande. Lyckligtvis har jag även ett bra stöd från min sambo som är väldigt förstående med att jag har dessa arbetstider. Sedan ser jag till att finna mig i nuet och hämtar dagligen energi hemma och hos familjen.
 

Många av dina kunder berömmer just ditt sätt att alltid vara tillgänglig. Betyder det att du finns att nå på mobilen 24-7?
När det gäller en så viktig affär som en bostadsförsäljning vill jag alltid erbjuda mina säljare och köpare service dygnet runt, varje dag. Jag förstår att de vill bli informerade kring vad som händer i deras bostadsaffär och det känns därför viktigt för mig att vara tillgänglig och kunna erbjuda uppdatering när de än behöver det. Vilken ser du som din största utmaning framöver?
Mitt kommande mål är att bli partner på Erik Olsson Fastighetsförmedling, vilket gör att min utmaning för närmsta framtiden är att uppfylla de krav som den nivån kräver. Så länge jag fortsätter leverera över förväntan till mina kunder, och de rekommenderar mig efter en bra affär, kommer det att ske. Det är viktigt för mig att skapa relationer och hålla kontakt med kunderna över tid - även efter att affären är avslutad. Det känns helt rätt att alltid leverera med kvalitet, inte kvantitet. Jag ska vara det självklara namnet när du ska göra en bostadsaffär här i Älvsjö.

 

KONTAKTA MIG

Tillbaka till toppen