Oskar Mitsner

Med fokus på Dalaplan/SÖDERvärn

Vår idrottande mäklare Oskar Mitsner visar på styrkan i att vara en god lagspelare som ser till att kunden alltid är på samma planhalva med hjälp av transparent kommunikation. Inte så konstigt att han fått förtroendet till att bli Dalaplans/Södervärns marknadsledande mäklare.

Berätta lite om ditt fokusområde
- Dalaplan/Södervärn består mestadels av 30 till 40-talshus. Många av lägenheterna har den äldre stilen kvar vilket är mycket uppskattat både av spekulanter och boende, och även av mig personligen. Eftersom det är mest 1:or och 2:or bor det mycket unga vuxna och studenter här, även fast man såklart hittar folk i alla åldrar. Just geografiskt ligger området mycket bra till då man inom tio minuters promenad når allt vad gäller service (Mobila köpcenter), rekreationsområden (Pildammsparken), mat- och barutbud (Möllevångstorget) samt kommunikationer (Södervärn busstation & Triangeln station). Hur ser du på samarbetet mellan dig och dina kunder? 

- Den allra viktigaste förutsättningen för ett gott samarbete skulle jag säga är hur man sköter kommunikationen med sina kunder. Kan man inte se till att ständigt ha kunderna med sig, att de är väl införstådda med försäljningsprocessen och hela tiden uppdaterade om vad som händer i de olika momenten, är det väldigt svårt att få kunder att känna sig helt nöjda i slutändan.  

Har du något exempel på när du gjort det där lilla extra för att få en riktigt nöjd kund?
- Utöver att ge bäst betalt är att ge bästa möjliga service ett av de ledord jag strävar att jobba efter. Ett kul och lite udda exempel på där jag lagt rejält med krut på detta var inför försäljning av en lägenhet där hela uppdraget sköttes på distans gentemot säljarna. De är bosatta i Stockholm men hade en lägenhet här i stan som de inte bott i på många år och som var dags för dem att göra sig av med. Eftersom den varit obebodd så pass länge fanns ett visst behov av städning inför fotografering. Här bidrog jag personligen med att åka ut och dammsuga samt putsa fönstren inför fotograferingen. Därefter sålde vi den för ett pris som tangerade föreningsrekordet.

Du har en utpräglad idrottsbakgrund. Vad har det betytt för dig?
- Förutom att allt idrottande givit mig en fantastisk kroppsfysik? Skämt åsido har jag fått med mig bra portioner av egenskaper som exempelvis ”vinnarskalle” och ”resultatdrivenhet”. För mig innebär det en stor strävan i att alltid kämpa för att nå bästa möjliga resultat i vad jag än tar mig för. Utövandet av lagidrotter och många säsonger som skidlärare innebär en god förmåga till samarbete och att pedagogiskt och metodiskt leda mina kunder genom en försäljningsprocess. - När jag inledde mitt arbete med Dalaplan och Södervärn som fokusområde i mitten av sommaren 2017 hade vi som företag ingen nämnvärd etablering i det området. Ett år senare har mitt arbete bidragit till att Erik Olsson har en marknadsrepresentation om 25 % och att jag som enskild mäklare är marknadsledande vilket känns väldigt kul. Och mer ska det bli!

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

 Publicerad: 30.11.18

 

 

Tillbaka till toppen