Nattvisning

Solnedgång över Kungshöjd

Lördagen den 23:e april mellan 21:30–22:30 anordnades, för första gången i Sverige, en nattvisning! Göteborgsmäklarna Torbjörn Berglund och Johan Gille höll i visningen.

Hur kom ni på idéen med en nattvisning?
Vi ville göra något helt nytt och den här typen av event har inte funnits i Sverige  förrän nu! Det var en optimal lägenhet för en nattvisning med en magisk utsikt över Göteborg. Säljarna älskade idén och därför kände vi att vi ville testa. Det fick bära eller brista helt enkelt!

Gick det bra då?
Det gick över förväntan! Det blev en riktig snackis och över 40 personer kom på visningen. Vi fick till en skön och avslappnad känsla med loungemusik, snittar och bubbel.

Vad var den största skillnaden mellan nattvisningen och en vanlig visning?
Den största skillnaden var helt klart stämningen, det är inte på varje visning man skålar och äter löjromssnittar med besökarna!

Vad roligt! Hur gick det sen?
Försäljningen gick strålande och både köparna och säljarna var väldigt nöjda. Lägenheten såldes faktiskt till några som varit på nattvisningen. Det man aldrig glömmer är känslan man fick på en visning och den här visningen kommer jag definitivt alltid komma ihåg.

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Se alla bilder från bostaden

Tillbaka till toppen