Stöd din klubb – välj Erik Olsson

SALK och Erik Olsson Fastighetsförmedling har en rad gemensamma nämnare där två av de mest framstående är att vi alltid presterar på topp och levererar högkvalitativa resultat. Vi på Erik Olsson tror på SALK och svensk ungdomstennis och är stolta över att vara Salks största sponsor. För att ytterligare stärka relationen lanserar vi nu en modell som möjliggör för Dig som medlem att kostnadsfritt stödja klubbens verksamhet via val av fastighetsmäklare. När du anlitar Erik Olsson vid Din bostadsförsäljning går 3.000 kr av mäklararvodet oavkortat till Salks ungdomsverksamhet.

Detta gäller givetvis även om Du som medlem rekommenderar en vän att anlita oss vid deras bostadsförsäljning.

Tack vare vår unika och speciellt framtagna 17-stegsmetod har vi har kunnat ge de som väljer att sälja sin bostad med oss bäst betalt tio år i rad. Vår metod, Erik Olsson-metoden, är utformad för att nå största möjliga kundnytta genom hela processen och för att säkerställa att du som säljare ska få ut maximalt av vår mäklartjänst.

Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig för att se hur vi på bästa sätt kan bistå och sedan sätta upp ett första möte. Under mötet kommer vi lyssna in på just dina behov, samt lägga en plan för den kommande försäljningen. Givetvis kommer vi även presentera vår metod och vårt tillvägagångssätt i mer detalj så att du känner dig trygg i att alla delar av processen täcks in på bästa sätt.

Längre ner på denna sida kan du redan nu läsa en sammanfattning av vårt koncept för att få en bild av hur vi skiljer oss från våra konkurrenter och hur vi jobbar för att ge dig Bäst Betalt.

Fyll i dina kontaktuppgifter, oavsett om det gäller försäljning av din egen bostad, eller om du rekommenderar en vän att anlita oss, så tar vi resten via telefon.


✶ Obligatoriska fält

Sammanfattning av Erik Olsson-metoden

Erik Olsson-metoden handlar om att vi frångår den traditionella metoden som enbart fokuserar på förberedelser, internet, tidningsannons, visningar och kontraktskrivning. Medan de flesta av våra konkurrenter nöjer sig med dessa fem steg i försäljningsprocessen så nöjer vi oss med inget mindre än sjutton steg – alla lika viktiga för en riktigt lyckad bostadsaffär.

Det oberoende värderingsföretaget UC Bostadsvärdering har granskat hur vi lyckas jämfört med övriga aktörer på marknaden de senaste nio åren. Totalt är det över 96.000 jämförbara bostäder som ingår i undersökningen. Av dessa har vi på Erik Olsson förmedlat cirka 19.000 bostäder (drygt 20%).

Undersökningen visar att vi har lyckats med vår målsättning och vi har gett våra bostadssäljare Bäst Betalt under alla de nio år som har undersökts. 2017 års resultat visar att våra Stockholmskunder i genomsnitt fick 5,1% bättre betalt med oss som mäklare.

Tillbaka till toppen