Stylisttips

med stylist-Frida


Pigga upp det trendiga grå med en färg. 

Ingen har väl missat den grå inredningsvågen som svept över Sverige? De grå tonerna fortsätter att vara en dominerande trend under 2016. Grått är snyggt och stilrent men ett tips är att komplettera med lite färg, gärna pastell i blått och rosa. En annan riktigt härlig färgtrend under 2016 är gult.

Hur snyggt är det inte med riktigt fin poster på väggen? Mitt tips är att skippa ramen och häng upp postern med klämma eller tejpa direkt på väggen. Ett lite annorlunda tänk än innan och något som vi sett en del av på sista tiden och definitivt kommer se mer av. Och gröna växter är ett måste - då gärna i en grå/grön ton. Linnetyget har aldrig varit så hett som nu - kuddfodral, dukar, plädar, gardiner och bäddning - allt ska vara i linne.Blommor och badrum.

Ett bra sätt att piffa upp sitt badrum är att placera blommor där. Många växter trivs dessutom väldigt bra i det fuktiga klimatet.  

Konsten att fluffa soffkuddar.

Ett bra sätt att få en snygg form på dina soffkuddar med dunstoppning är att slå ett karateslag i dem. 

Piffa med pappåsar.

Pappåsar är väldigt trendigt just nu. Dessa kan du fylla med blommor, grissini, smink eller kronljus – låt fantasin flöda!

Hämta inspiration från media.

Om du är osäker på hur du vill att ditt hem ska se ut, eller om du vet men inte får till det så finns det en mängd bra inredningsmagasin som du kan hämta inspiration från. En av mina favoritmagasin är Residence Magazine, den kan jag lätt fastna i några timmar för att se vackra bilder och inhämta inspiration till mina projekt men också mitt eget hem. Dessutom kan du använda dina fina magasin i din inredning. Får du aldrig nog så är ett bra tips att följa Instagram-konton som inriktar sig mot inredning, där är inspirationen oändlig. 

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Tillbaka till toppen