Sälj med din lokala mäklare och stötta Ursvik IK

Väljer du Erik Olsson Fastighetsförmedling vid din nästa bostadsaffär bidrar du till att den lokala idrotten utvecklas. Vi är nämligen stolt sponsor av Ursvik IK, vilket innebär att 3 000 kr av mäklararvodet går oavkortat till idrottsklubbens barn- och ungdomsverksamhet. 

På Erik Olsson Fastighetsförmedling tror vi inte på slumpen. Det är våra arbetsmetoder som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att de senaste tio åren har de som sålt sin bostad med oss fått bäst betalt. 2018 fick våra Stockholmskunder 2,6 %, bättre betalt än genomsnittet. Förklaringen till vår framgång finns i vårt sätt att arbeta. Vår arbetsmodell kallar vi för Erik Olsson-metoden, och den är utvecklad för att resultera i fler spekulanter, fler budgivare och fler bud.

Vår unika Erik Olsson-metod innebär bland annat att vi alltid har 4-timmarsvisning på söndagar. Eftersom våra spekulanter inte riskerar visningskrockar leder det till 113 % fler besökare. Ju fler spekulanter som kommer på visningen, desto fler budgivare. Det ger de absolut bästa oddsen för att nå högsta möjliga slutpris.

Stöd Ursvik IK och få en kostnadsfri bostadsvärdering. Fyll i kontaktformuläret nedan för att bli kontaktad av din lokala fastighetsmäklare. Ange kampanjkoden "Ursvik IK" om du kontaktar oss direkt via telefon.


✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Ida Westerlund                                Marilyn Siikanen                               Elina Ottosson
ida.westerlund@erikolsson.se    marilyn.siikanen@erikolsson.se   elina.ottosson@erikolsson.se
073-393 56 20                                 073-390 53 13                                  073-330 62 68

Tillbaka till toppen