Välj Erik Olsson och stötta Vasalunds IF

Erik Olsson är stolt sponsor av Vasalunds IF med syfte att tillsammans stärka och utveckla klubbens ungdomsverksamhet. Nu har du möjlighet att stötta Vasalunds IF när du väljer Erik Olsson vid din nästa bostadsaffär. När du väljer att sälja med oss går 3 000 kr av vårt arvode oavkortat till Vasalunds IF verksamhet för barn och ungdomar.

 

På Erik Olsson Fastighetsförmedling tror vi inte på slumpen. Det är våra arbetsmetoder som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att de senaste nio åren har de som sålt sin bostad med oss fått bäst betalt. 2016 fick våra Stockholmskunder 4,2 %, bättre betalt än genomsnittet. Förklaringen till vår framgång finns i vårt sätt att arbeta. Vår arbetsmodell kallar vi för Erik Olsson-metoden, och den är utvecklad för att resultera i fler spekulanter, fler budgivare och fler bud.

Vår unika Erik Olsson-metod innebär bland annat att vi alltid har 4-timmarsvisning på söndagar. Eftersom våra spekulanter inte riskerar visningskrockar leder det till 113 % fler besökare. Ju fler spekulanter som kommer på visningen, desto fler budgivare. Det ger de absolut bästa oddsen för att nå högsta möjliga slutpris.

Stöd Vasalunds IF redan idag och få en kostnadsfri bostadsvärdering. Fyll i kontaktformuläret nedan för att bli kontaktad av din lokala fastighetsmäklare.


✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen