Om tävlingen

KORTFATTAT OM TÄVLINGEN

Vinn en Audi pågår mellan den 27 mars 2017 och november 2017. Tävlingen består av veckotävlingar, semifinal och final. Varje måndag börjar en ny veckotävling som består av quiz-frågor och en utslagsfråga. Utslagsfrågan avgör vem som vinner. I de fall flera tävlingsdeltagare gissar rätt på utslagsfrågan vinner den som har skickat in sitt svar först. Veckovinnaren meddelas via mail och får en plats i semifinalen. Samtliga veckovinnare tävlar om finalplatserna i en semifinal. Mer detaljer om semifinalen kommer under tävlingens gång.

Finalisterna tävlar om bilen under ett större evenemang i Stockholm i slutet av november. Ytterligare en finalist kommer att tillkomma under evenemanget - en person som hittar en inbjudan under sin sittplats. Information om tid och plats för evenemanget kommer inom kort. 

I tävlingen som gäller biobiljetter avgör utslagsfrågan vilka som vinner. Semifinalisten deltar inte i denna tävling. De 10 första deltagarna som har gissat närmast det rätta svaret på utslagsfrågan vinner 2 biljetter. 

 

ALLMÄNNA TÄVLINGSVILLKOR 

1. De personuppgifter som du lämnar i samband med tävlingen kommer att användas i samband med administration av tävlingen och för annan kommunikation från Erik Olsson Fastighetsförmedling samt i marknadsföringssyfte. Vinnare kommer att publiceras med namn, efternamn och ort finalister även med foto och film på erikolsson.se, i Erik Olsson Fastighetsförmedlings sociala mediekanaler och eventuellt media som uppmärksammar eventet. För att ditt deltagande ska vara giltigt ska registreringen göras med din folkbokföringsadress. Felaktiga personuppgifter kan korrigeras på Mina Sidor. Där går det också att radera kontot.

För mer information kring behandlingen av personuppgifter eller tävlingen, kontakta Erik Olsson Fastighetsförmedling på 08-5555 13 00 eller tavling@erikolsson.se

2. Genom att delta i tävlingen samtycker deltagaren till de Allmänna Tävlingsvillkoren samt till att Erik Olsson Fastighetsförmedling använder dennes personuppgifter enligt punkt 1 i dessa villkor.

3. Ansvariga för tävlingen är: Erik Olsson Fastighetsförmedling AB, Sveavägen 147, 113 46 Stockholm

4. För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige och ha fyllt 18 år.

5. Anställda vid Erik Olsson Fastighetsförmedling eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

6. Tävlingen pågår mellan den 27 mars 2017 och november 2017. Tävlingsdeltagarna tävlar om att få en plats i semifinalen och finalen. Under tävlingens gång kan deltagarna vinna priser och i finalen avgörs vem som vinner Audi Q2:n. Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Vinstskatt betalas av vinnaren.

7. Juryn, som består av Erik Olsson Fastighetsförmedlings marknadsavdelning, beslutar om vilka tävlande som vinner veckotävlingar, går vidare till final samt vem som slutligen vinner. Juryn behöver inte motivera sina beslut och besluten kan inte överklagas.

8. Erik Olsson Fastighetsförmedling tar inte ansvar för uteblivna tävlingsbidrag eller eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka medverkan eller slutresultatet av tävlingen.

9. Det går att vinna flera veckotävlingar. Varje gång deltagaren vinner får han/hon en plats i finalen. Exempel: att ha vunnit två veckotävlingar innebär två platser i semifinalen.

10. Vinnarna av veckotävlingen informeras via e-post. Inför semifinalen kontaktas tävlingsdeltagarna via telefon.

11. Information om var semifinal och final äger rum skickas via e-post till tävlingsdeltagarna. Erik Olsson Fastighetsförmedling står för resan till och från Stockholm för de som är folkbokförda på annan ort.

Tillbaka till toppen

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält