Upplev känslan av att köra en Tesla

Du som bokar ett möte med din lokala mäklare kan få uppleva hur det är att köra en Tesla genom att få låna en Tesla Model 3 under 48 timmar.

Vad säger du om att njuta av en road trip i Sverige under våren tillsammans med någon du tycker om och samtidigt uppleva hur det är att köra marknadens främsta elbil? Just nu kan du som bokar ett värderingsmöte med våra mäklare få låna en Tesla Model 3 under 48 timmar. Totalt kommer 20 personer av dem vi har möten med i Stockholm, Göteborg och Malmö att få möjlighet att uppleva en elektrisk resa. Vart resan bär av är helt upp till dig. Model 3 är en helt elektrisk, rymlig familjebil som är fullspäckad med modern teknologi och underhållning. 

Vill du uppleva en Tesla?

✶ Obligatoriska fält

Om Tesla Model 3

Model 3 är en helt elektrisk, rymlig familjebil som är fullspäckad med modern teknologi och underhållning. Den har längst räckvidd i klassen med 580 km (WLTP), högsta säkerhetsbetyg och åtnjuter världens mest utbredda laddnätverk med Tesla Superchargers och Destination-chargers. Det är enkelt och smidigt att snabbladda under resan vid de 43 Supercharger-stationerna som täcker Sverige. På utvalda hotell, restauranger, shoppinggallerior, golfbanor och campingplatser finns dessutom drygt 200 Tesla Destination-chargers som laddar bilen medan du gör någon aktivitet. Få inspiration och planera din resa med Model 3 här!

Villkor

Du ska bo i något av Erik Olsson Fastighetsförmedlings aktiva områden. Bilen finns att låna i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Mötet ska ha genomförts före 31 mars 2021. När du registrerar dig så godkänner du även att Tesla får ta del av dina personuppgifter och kontakta dig via email eller telefon. Du får besked om du är utvald under första halvan av april. 

Tillbaka till toppen