Stötta musikbojen

Affordable Art Fair Stockholm

Erik Olsson Fastighetsförmedling medverkar på Affordable Art Fair med fotografer som har tagit bilder med temat ”detaljer”. Hela intäkten för bilderna tillfaller Musikbojen. 

Varje år tar fotograferna som arbetar för Erik Olsson Fastighetsförmedling ungefär 150 000 bilder av olika miljöer, rum och detaljer. Fotograferna måste utmärka sig vad gäller så väl estetik som tekniskt kunnande inom både fotografering och efterarbete. Bilderna de fotograferar i bostäder inspirerar och ger visioner av ett framtida hem, vilket gör dem till en viktig del av en bostadsförsäljning. I år kommer fotografen Victor Falk att vara med på mässan och pengarna han får in på försäljningen av sina bilder går oavkortat till MusikBojen. Du hittar hans hemsida här om du vill se mer. 

Stiftelsen MusikBojen finansierar musikterapi på barnsjukhus, barnhabiliteringar, hem för vård eller boende (HVB-hem), Barn- och Ungdomspsykiatrin (BUP), ett skyddat boende och andra viktiga verksamheter runtom i Sverige.  Läs mer på www.musikbojen.org.

 Vi erbjuder er att "gå 2 betala för 1" när du köper dina biljetter här. 

Du använder koden HPEO22.
Först väljer du vilken dag och tid du vill gå
Skriv in coden i rutan och klicka "Use code"
Nu uppdateras prislistan så att du kan köpa biljetter för priset 2 för 1. 

 

 


Tillbaka till toppen