Användarvillkor

Tack för att du besöker Erik Olsson Fastighetsförmedlings webbplats www.erikolsson.se 

Nedan beskriver vi de regler som gäller vid användandet av de webbplatser som tillhandahålls av Erik Olsson Fastighetsförmedling AB och andra som arbetar under varumärket Erik Olsson Fastighetsförmedling. Genom att gå in på www.erikolsson.se anses du ha accepterat dessa villkor.

Erik Olsson Fastighetsförmedling förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa villkor, och också att uppdatera eller ändra webbplatsen. Det som nedan skrivs om ansvaret för innehåll gäller alla sidor inklusive de s.k. objektspresentationerna där varje bostad presenteras i text och bild såväl på våra webbplatser som i tillämpliga delar på Hemnet.se, booli.se med flera.

Utöver villkoren för Erik Olsson Fastighetsförmedlings webbplats gäller för Bostadstorget även att:
- Du måste vara en fysisk person. Beställningar registrerade av "bots" eller med andra automatiserade metoder är inte tillåtna.
- Du måste lämna ditt fullständiga namn, en giltig e-postadress och andra uppgifter som behövs för att slutföra registreringen.
- Du accepterar att Erik Olsson använder tredjepartsleverantörer och hosting partners för att ge nödvändig hårdvara, mjukvara, nätverk, lagringsteknik och andra liknande teknik som krävs för att tillhandahålla olika typer av erbjudanden och tjänster.

Rätt att använda material på webbplatsen m.m.

Materialet på webbplatsen kan vara skyddat enligt upphovsrättslagen. Det gäller t ex bilder och texter. Det är inte tillåtet att mångfaldiga, sprida eller på annat sätt tillgängliggöra upphovsrättskyddat material utan medgivande från rättighetsinnehavaren. Rättighetsinnehavaren kan vara Erik Olsson Fastighetsförmedling eller annan vars material Erik Olsson Fastighetsförmedling har köpt rättigheten att nyttja till vissa ändamål.

Ansvarsbegränsning

Allt material på webbplatsen är endast avsett som allmän information och inte rådgivning eller rekommendationer. Informationen är inte alltid uttömmande eller uppdaterad. Felskrivningar och tekniska brister kan tyvärr också förekomma.

Erik Olsson ansvarar inte i något fall för skada som direkt eller indirekt orsakats av användningen av webbplatsen.

Erik Olsson ansvarar inte för länkar från webbplatsen till externa webbplatser eller för de externa webbplatsernas innehåll eller funktionalitet.

För frågor kring villkoren, kontakta Erik Olsson Fastighetsförmedling:
 
 

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB
Sveavägen 147
113 46 Stockholm
Växel: 08-55 55 13 00
E-post: info@erikolsson.se

Tillbaka till toppen