Johannesfred / Bromma

Stångjärnsvägen 15

Budgivning pågår
Högsta bud: 2 700 000 kr
Utgångspris: 2 595 000 kr
TIPSA
Gavellägenhet med balkong i soligt läge, högst upp i huset.

 • Högst upp
 • Väldisponerad lägenhet
 • Generösa ytor
 • Helkaklat badrum
 • Balkong i fritt läge
 • Goda förvaringsmöjligheter
 • Gavellägenhet
 • Högt läge
 • Ljusinsläpp från tre väderstreck
 • Ulvsundasjön
 • Matbutiker
 • Lummigt och lugnt område
 • Nära till kommunikationer

Välkomna till en ljus väldisponerad bostad. Generösa rum och mycket god förvaring. En härlig balkong med insynsskyddat läge och plats för mindre möblemang som förgylls av sol på morgonen. Belägen i lugna Ulvsunda industriområde med närhet till parker och vatten samt goda kommunikationer till city.

Budhistorik
Bud Budgivare Tidpunkt
2 700 000 kr 1 2019-10-13 13:15
Snabbfakta
Avgift
3865 kr
Rum
3 rum
Boarea
64 kvm
Våning
3 av 3
Utgångspris
2 595 000 kr
Byggnadsår
1946
Planritning
Mäklare

Emilia

Ruhanen Rosén

ANSVARIG
MÄKLARE

Gavellägenhet med balkong i soligt läge, högst upp i huset.

 • Högst upp
 • Väldisponerad lägenhet
 • Generösa ytor
 • Helkaklat badrum
 • Balkong i fritt läge
 • Goda förvaringsmöjligheter
 • Gavellägenhet
 • Högt läge
 • Ljusinsläpp från tre väderstreck
 • Ulvsundasjön
 • Matbutiker
 • Lummigt och lugnt område
 • Nära till kommunikationer

Välkomna till en ljus väldisponerad bostad. Generösa rum och mycket god förvaring. En härlig balkong med insynsskyddat läge och plats för mindre möblemang som förgylls av sol på morgonen. Belägen i lugna Ulvsunda industriområde med närhet till parker och vatten samt goda kommunikationer till city.

Rumsbeskrivning – Stångjärnsvägen 15

HALL

Parkettgolv och ljusa väggar. Trevlig och välkomnande entré som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. Rymlig och möblerbar hall med gott om plats för ytterkläder. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

BADRUM

Helkaklade väggar och ljust klinkergolv. Här finns en rymlig dusch, wc, handdukstork samt handfat med spegelskåp ovan. Fönsterparti ger ljus och möjlighet till vädring. Förberett för tvättmaskin.

KÖK

Parkettgolv och ljusa väggar. Köksinredningen präglas av mörka högblanka luckor med rostfria handtag, mörk arbetsbänk och ljust kakel ovan. Välutrustat kök med fläkt, ugn, induktionshäll, kombinerad mikro och ugn, integrerad diskmaskin och dubbel kyl och frys. Matplats för fyra personer. Fint ljusinsläpp från större fönsterparti.

VARDAGSRUM

Parkettgolv och ljusa väggar. Rymligt och lätt möblerat vardagsrum som bjuder på stora härliga fönster från två väderstreck och utmärkta sällskapsytor. Här finns gott om plats för både soffgrupp, fåtöljer, tv-bänk och annat möblemang. Härifrån nås balkongen.

BALKONG

Mysig balkong med lummig vy och omgivning. Plats för utemöbler.

SOVRUM 1

Parkettgolv och ljusa väggar. Plats för säng, sängbord och annan möblering. Här finns inbyggda garderober med bra förvaring. Fint ljusinsläpp från fönster.

SOVRUM 2

Parkettgolv och ljusa väggar. Ett trivsamt och rymligt sovrum med plats för såväl dubbelsäng, sängbord och annan möblering. Här finns stora och rymliga garderober. Lugnt och ostört rum med utsikt över innergården/trätoppar.

FÖRRÅD

Till lägenhet hör ett källarförråd samt en matkällare.

Fakta – Stångjärnsvägen 15

Bostadstyp: Bostadsrätt
Storlek: 3 rum, 64 kvm boarea
Våning: 3 av 3
Utgångspris: 2 595 000 kr
Månadsavgift: 3865 kr
I avgiften ingår värme & vatten.
Driftskostnad: 5900 kr/år
I angiven driftkostnad för 3 personers hushåll (2 vuxna, 1 barn) ingår hushållsel 3 500 kr/år samt hemförsäkring 2 400 kr/år. Beräknat enligt schablon.
Energiprestanda: 159 kWh/kvm och år
Andelstal: Andel i förening 2,7820 %, andel av årsavgift 2,7820 %
Tillträde: Enligt överenskommelse

Förening och hus

Förening: Brf Myrmalmen
Kommun: Stockholm
Byggår: 1946
Byggnadstyp: Gårdshus
Hiss: Hiss finns ej
Parkering: I området råder boendeparkering för mer information se www.stockholm.se

Uppvärmning: Fjärrvärme
TV och internet: Föreningen är ansluten till TV och internet via Com Hem eller fibernät via StocAB/Zitius (ett Telia Sonera företag). Lägenhetsinnehavaren får själv välja och teckna abonnemang. Detta debiteras då separat.
Allmänt om föreningen: Brf Myrmalmen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 60 st lägenheter varav 14 st lägenheter upplåts med hyresrätt. Det finns även 5 st hyresrättslokaler. Till varje lägenhet finns det ett källarförråd samt en matkällare enligt föreningens information.

Föreningen köpte fastigheten år 2011 (tomträtt).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

Föreningen har en aktiv trädgårdsgrupp som sköter om utemiljön, tillsammans med föreningens förvaltare som har hand om gräsklippningen. Trädgårdsgruppen arbetar bland annat med att plantera buskar och träd, vattna blommor, sköta om rabatter och rensa ogräs. Det är frivilligt att gå med.

På gården har föreningen en grillplats som medlemmarna får nyttja.

Det finns ett cykelrum, ett barnvagnsförråd samt en gemensam tvättstuga som är belägen i hus 9-13. Tvättstugan bokas elektroniskt via ett system och går även att bokas via internet. Föreningen erbjuder även en mindre drop-in tvättstuga som går att använda vid spontanare tillfällen och är belägen precis bredvid.

Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information, http://myrmalmen.bostadsratterna.se/

Renoveringar

2002 byttes stammarna
2014 renoverades fönster, byttes till 3-glasfönster.
2015 OVK-besiktning.
2017 målades trapphusen om och dränering utfördes.
2018 renoverades samtliga portar.
2019 förstärktes dörrlås i entré, nytt låssystem installerades, föreningens gemensamma lokal renoverades och energideklaration utfördes.

Kommande renoveringar:
Föreningen kommer att genomföra stamspolning med jämna mellanrum framöver för att behålla fastigheten i gott skick.

 • Bostad såld via Erik Olsson
 • Bostad till salu

En riktigt lyckad

bostadsaffär

När du hittat ditt drömboende hjälper vi dig gärna att sälja din nuvarande bostad. För oss är det viktigt att du känner dig trygg både när du köper och säljer bostad via Erik Olsson. Därför är våra mäklare bland de vassaste och mest engagerade i branschen. Vi anstränger oss gärna lite extra för att din bostadsförsäljning ska bli perfekt. Hos oss får du en riktigt lyckad bostadsaffär – och bäst betalt.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Intresseanmälan

Budgivning

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Budgivning

Anmäl intresse så kommer vi att kontakta dig när budgivningen startar

Den 6/9 startar den dolda budgivningen. 48 timmar efter visningen kommer den dolda budgivningen övergå till en öppen budgivning. Under den dolda budgivningen publiceras inga bud offentligt. När den dolda budgivningen är avslutad, går de 10 budgivarna med högst bud vidare till en öppen budgivning där buden visas offentligt på www.erikolsson.se.

Budgivning
Att gå med i budgivningen kostar 100 kr som oavkortat går till Friends viktiga arbete mot mobbning. Som tack för att du vill hjälpa oss att hjälpa Friends, får du en biobiljett av SF Bio. Biobiljetten kan användas under ett år på valfri SF Bio-biograf i Sverige (på IMAX tillkommer ett tillägg).

När är det visning av biotvåan?
Öppen visning av objektet med mäklare på plats, söndagen den 10/9 klockan 11:00–14:00 på biograf Rigoletto, Kungsgatan 16. Varmt välkomna!

Tillbaka till toppen