Liljeholmen / Stockholm

Sjöviksbacken 49, 3 tr

TIPSA
Snabbfakta
Avgift
5371 kr
Rum
4 rum och kök
Boarea
99 kvm
Våning
3 av 5
Byggnadsår
2015
Planritning
Planritning
Mäklare

Pannos

Vagelopoulos

ANSVARIG
MÄKLARE

TIPSA

Pannos

Vagelopoulos

ANSVARIG
MÄKLARE

  • Planritning
  • Planritningen är ej skalenlig, avvikelser kan förekomma.

Rumsbeskrivning – Sjöviksbacken 49, 3 tr

HALL

Ljus och välkomnande hall med god plats för avhängning av ytterkläder och skor. Två platsbyggda garderober med god plats för förvaring. Mörk klinker på golv och lust målade väggar.

WC/DUSCH

Fräscht badrum med mörk klinker på golv och vita kaklade väggar. Utrustat med WC, handfat med spegelskåp och belysning ovan samt duschhörna.

KÖK/MATSAL

Modernt och stilrent kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum med plats för hela familjen. Parkett på golv och ljust målade väggar. Vita skåpluckor och ljust stående kakel ovan mörk exklusiv bänkskiva i sten. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikro, fläkt, integrerad diskmaskin samt hel kyl och frys i rostfritt. Här finns goda förvaringsmöjligheter samt avlastningsytor. Anslutande matplats för ca 6-8 personer intill bostadens ena balkong och stort fönsterparti med vackert ljusflöde och rogivande utsikt mot grönska.

BALKONG

Fantastisk balkong med en milsvid utsikt över vackra färgglada takåsar och grönska. Här har du ett fantastiskt solläge där ni om kvällarna får uppleva sagolika färger på himlen. Här finns plats för en cafégrupp och växter. Utgång från köket.

VARDAGSRUM

Lätt möblerat vardagsrum med ett härligt ljusflöde från stort fönsterparti och balkongen. Parkett och målade väggar i ljus kulör. Plats för soffmöbel, soffbord, mediamöbel samt annan önskad möblemang. Utgång till bostadens inglasade balkong.

BALKONG

Stort inglasad balkong med en underbar utsikt över området och himlen som granne. Här kan ni njuta av årets alla årstider genom att öppna upp in glasningen vid varmare dagar och ha stängt kyligare dagar. Plats för soffgrupp med bord och växter.

SOVRUM 1

Väl tilltaget sovrum med en harmonisk utsikt från stort fönsterparti med fint ljusflöde. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord samt annan önskad möblemang. Parkett på golv och målade väggar i en blå, rogivande färg.

KLÄDKAMMARE

Stor klädkammare med god plats för förvaring.

SOVRUM 2

Mysigt sovrum med god yta för lek och bus. Plats för säng, sängbord och skrivbord med stol. Parkett på golv och målade väggar i en ljus kulör. Stort fönsterparti med fint ljusflöde och utsikt över trädtoppar.

SOVRUM 3

Fint rum för den lilla eller stora, med stor yta för lek och bus eller studier. Plats för säng, sängbord samt skrivbord med stol. Platsbyggda garderober med skjutdörrar. Parkett på golv och målade väggar i ljus kulör. Fönsterparti med fint ljusflöde och grönskande utsikt.

BADRUM

Stort och fint badrum med mörkt klinker på golv och vita kaklade väggar. Utrustat med WC, handfat med kommod och spegelskåp medbelysning ovan och fristående badkar. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux under ljus arbetsbänk med förvaringsskåp ovan.

Fakta – Sjöviksbacken 49, 3 tr

Bostadstyp: Bostadsrätt
Storlek: 4 rum och kök, 99 kvm boarea
Våning: 3 av 5
Månadsavgift: 5371 kr
I avgiften ingår värme och vatten (varmvatten debiteras separat). Obligatoriskt tillägg för triple play tillkommer med 220 kr/mån.
Driftskostnad: 5880 kr/år
I angiven driftskostnad för två personers hushåll (två vuxna) ingår hushållsel 3 600 kr/år och hemförsäkring 2 280 kr/år Samtliga uppgifter är beräknade enligt schablon nuvarande förhållanden. Kostnaderna kan både vara högre och lägre för nya ägare/boende.
Energiprestanda: Klass D
Andelstal: Andel i förening 1,6136 %
Tillträde: Enligt överenskommelse

Förening och hus

Förening: Brf Liljeholmshöjden
Kommun: Stockholm
Byggår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Hiss: Hiss finns
Parkering: I föreningen finns det 55 garageplatser som går att hyra till en kostnad om 1 400 kr/månad.

Uppvärmning: Fjärrvärme och värmepumpluft/vatten (el)
TV och internet: Föreningen är ansluten till bredband, tv samt telefoni via Telia Triple Play.
Allmänt om föreningen: Brf Liljeholmshöjden är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns det 71 lägenheter, varav samtliga upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även 1 hyresrättslokal.

Föreningen köpte huset 2014.

Marken ägs inte av föreningen utan är tomträtt som omförhandlas 2023.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 190 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 476 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.

För mer information besök gärna föreningens hemsida www.brfliljeholmshojden.se

I föreningen finns det cykelrum, gästlägenhet, barnvagnsrum, städrum samt rullstolsförråd. Till fastigheten finns även en takterrass.

Renoveringar

Då fastigheten nyligen färdigställdes har det inte skett några större renoveringar, föreningen har däremot installerat avfallskvarnar i samtliga lägenheter. Idag finns inga planerade renoveringar. (2021-07-02).

  • Denna bostad
  • Bostäder till salu via Erik Olsson

En riktigt lyckad

bostadsaffär

När du hittat ditt drömboende hjälper vi dig gärna att sälja din nuvarande bostad. För oss är det viktigt att du känner dig trygg både när du köper och säljer bostad via Erik Olsson. Därför är våra mäklare bland de vassaste och mest engagerade i branschen. Vi anstränger oss gärna lite extra för att din bostadsförsäljning ska bli perfekt. Hos oss får du en riktigt lyckad bostadsaffär – och bäst betalt.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Intresseanmälan

Budgivning

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen