KOMMER SNART

Kungsholmen / Stockholm

Arbetargatan 15

TIPSA
Snabbfakta
Avgift
5498 kr
Rum
4 rum och kök
Boarea
108 kvm
Våning
4 av 7
Byggnadsår
Planritning
Mäklare

Daniel

Bergared

ANSVARIG
MÄKLARE

TIPSA

Daniel

Bergared

ANSVARIG
MÄKLARE

  • Planritningen är ej skalenlig, avvikelser kan förekomma.

Rumsbeskrivning – Arbetargatan 15

KAPPRUM

Rymligt kapprum med vackert stengolv och ljust målade väggar. God plats för avhängning tack vare de platsbyggda garderoberna. Spotlights i tak.

HALL

Genomgående hall med parkettgolv och tapetserade väggar i grön kulör. Utrymme för avlastningsbord samt sittbänk.

KÖK

Yteffektivt kök med parkettgolv och ljust målade väggar. Skåpluckor i trä med vitt kakel på vägg ovan arbetsbänk i trä. Diskmaskin, gasolspis, köksfläkt i rostfritt, inbyggd ugn och mikro i rostfritt samt kyl/frys. Plats för en stor matplats, väl tilltagna fönsterpartier med vackert ljusinsläpp.

VARDAGSRUM

Stort och välplanerat vardagsrum i fil med hall. Parkettgolv och tapetserade väggar i grön kulör. Utrymme för soffgrupp, soffbord, mediamöbel och matgrupp. Ljuvligt ljus från fönsterpartierna och utgång till bostadens balkong.

BALKONG

Stor och mysig balkong med terrakottagolv och räcke i glas. Utrymme för möblemang och växter, vacker utsikt mot grönska. Utgång från vardagsrum.

WC

Blått klinkergolv och ljust målade väggar med kakel längs väggen vid handfatet. WC, handfat, spegel med belysning ovan samt god platsbyggd förvaring.

SOVRUM 1

Parkettgolv och ljust målade väggar. Utrymme för dubbelsäng, sängbord samt annan önskad förvaring. Egen klädkammare med utrymme för förvaring av kläder eller annat.

SOVRUM 2

Parkettgolv och ljust målade väggar. Utrymme för säng, sängbord och skrivbord samt stol. Egen klädkammare med utrymme för förvaring av kläder eller annat.

SOVRUM 3

Parkettgolv och ljust målade väggar. Utrymme för säng, sängbord och skrivbord samt stol.

BADRUM

Väl tilltaget badrum med blå klinker och blåa kaklade väggar. Vägghängd WC, handfat med kommod, spegel med belysning, duschkabin, handdukstork och badkar. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk i trä och skåp ovan. Spotlights i tak.

Fakta – Arbetargatan 15

Bostadstyp: Bostadsrätt
Storlek: 4 rum och kök, 108 kvm boarea
Våning: 4 av 7
Månadsavgift: 5498 kr
I avgiften ingår värme, kabel-TV (basutbud), bredband och bostadsrättstillägg. Obligatorisk avgift för el, gas och vatten tillkommer varje kvartal och baseras på förbrukning.
Driftskostnad:
Energiprestanda: Energideklaration har ej utförts.
Andelstal: Andel i förening 0,9919 %
Tillträde:

Förening och hus

Förening: Brf Vallgossen
Kommun: Stockholm
Byggår:
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Hiss: Hiss finns
Parkering: I föreningen finns det 58 garageplatser som kan hyras till en kostnad om 1 550 kr/månad. Det finns även tre MC-platser som kan hyras till en kostnad om 500 kr/månad. Kötiden varierar. I området gäller boendeparkering. För mer information se: www.stockholm.se

Uppvärmning:
TV och internet: Föreningen är ansluten till digital-TV via Com Hem (basutbud ingår) och bredband via Bahnhof (1 000 M-bit).
Allmänt om föreningen: Brf Vallgossen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 126 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningen köpte fastigheten 2001 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om 1 208 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2022.

Det finns en gemensam tvättstuga på Sankt Göransgatan 81 som är belägen på plan 1. Den är utrustad med tre tvättmaskiner, en grovtvättmaskin, två torkskåp, en torktumlare, en kallmangel och en strykbräda. Varje tvättstugepass kostar 40 kr. Det finns även tillgång till samlingslokal (150 kr/tillfälle), gästlägenhet (300 kr/natt), bastu med relaxrum (60 kr/pass), cykelrum och cykelställ på gården.

Varje lägenhet är utrustad med brand-, fukt- och inbrottslarm med anslutningsmöjlighet till larmbolag.

Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning

Besök gärna föreningens hemsida,
http://www.vallgossen.se/

Renoveringar

2015 byttes samtliga stammar efter några vattenskador.
2016 uppfräschning av gemensamhetslokalen. Besiktning av terrasser och åtgärdsförslag har lämnats.
2017 filter bakom radiatorer byttes. Spolning av köksavlopp utfördes. Gallergrind från Sankt Göransgatan monterades. Trivselgruppen för trädgården utförde ett antal trivselhöjande åtgärder.
2018 anmärkning från OVK-besiktning åtgärdades. Kameraövervakning i garaget installerades. Portar har försetts med blåljuskod för att underlätta för räddningsfordon. Brandlarmet renoverades och underhåll av innergården utfördes.
2019 system installerat för rening av vatten i värmesystem för bättre cirkulation. Nytt torkskåp i tvättstugan. Gästlägenheten renoverades. Nya elmätare i samtliga lägenheter. Justering av ventilation i gemensamhetslokal och tvättstuga.
2020 omfattande renovering av garaget utfördes.
2021 renoveras en av hissarna, installation av 10 laddboxar och byte av porttelefoner.

Planerade renoveringar:
2022-2023 Planerar att se över de andra hissarna.

  • Denna bostad
  • Bostäder till salu via Erik Olsson

En riktigt lyckad

bostadsaffär

När du hittat ditt drömboende hjälper vi dig gärna att sälja din nuvarande bostad. För oss är det viktigt att du känner dig trygg både när du köper och säljer bostad via Erik Olsson. Därför är våra mäklare bland de vassaste och mest engagerade i branschen. Vi anstränger oss gärna lite extra för att din bostadsförsäljning ska bli perfekt. Hos oss får du en riktigt lyckad bostadsaffär – och bäst betalt.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Intresseanmälan

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen