Linné / GÖTEBORG

Plantagegatan 3 (obs lokal)

Utgångspris: 850 000 kr
TIPSA
Lokal med låg hyra

 • 531kr/ mån
 • Mitt i Linné
 • Fint och fräscht
 • Många lunchställen
 • Dusch
 • Pentry
 • Kostnadseffektiv
 • Goda kommunikationer

Lokal med bostadsrätt och låg hyra mitt i Linné. Med sitt lugna gårdsläge passar den för många olika typer av mindre rörelser. Utrustad med toalett, dusch och pentry. Endast godkänd för rörelser och övernattning är inte tillåten.

Snabbfakta
Avgift
531 kr
Rum
1 rum och pentry
Boarea
10 kvm
Våning
Entréplan
Utgångspris
850 000 kr
Byggnadsår
1984
Planritning
Mäklare

Leif

Nilsson

ANSVARIG
MÄKLARE

Lokal med låg hyra

 • 531kr/ mån
 • Mitt i Linné
 • Fint och fräscht
 • Många lunchställen
 • Dusch
 • Pentry
 • Kostnadseffektiv
 • Goda kommunikationer

Lokal med bostadsrätt och låg hyra mitt i Linné. Med sitt lugna gårdsläge passar den för många olika typer av mindre rörelser. Utrustad med toalett, dusch och pentry. Endast godkänd för rörelser och övernattning är inte tillåten.

Rumsbeskrivning – Plantagegatan 3 (obs lokal)

RUM MED PENTRY

Plastmatta och vita målade väggar. Pentry med plattor och kylskåp.

BADRUM

Plastmatta, utrustat med dusch och toalett.

Fakta – Plantagegatan 3 (obs lokal)

Bostadstyp: Övrig bostad
Storlek: 1 rum och pentry, 10 kvm boarea
Våning: Entréplan
Utgångspris: 850 000 kr
Månadsavgift: 531 kr
I avgiften ingår värme och vatten.
Driftskostnad:
Energiprestanda: 80 kWh/kvm och år
Andelstal: Andel i förening 0,34 %, andel av årsavgift 0,3722 %
Tillträde: Enligt överenskommelse

Förening och hus

Förening: Brf Plantagegatan 3
Kommun: Göteborg
Byggår: 1984
Byggnadstyp: Gathus
Hiss: Hiss finns
Parkering: För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65, fax 031-711 68 15. Du kan även gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa ansökningshandlingar där: www.goteborg.se.

Uppvärmning: Fjärrvärme
TV och internet: Föreningen är ansluten till digital-TV och Internet via Com Hem.
Allmänt om föreningen: Brf Plantagegatan 3. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 40 lägenheter, varav 4 upplåts med hyresrätt. Det finns även 3 hyresrättslokaler och 1 bostadsrättslokal. Föreningen bildades 2002. Till föreningen hör adressen: Plantagegatan 3.

Föreningen köpte fastigheten 2003 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

Föreningens tvättstuga är belägen på entréplan, uppdelad i två sektioner och utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, två torkrum och en mangel samt en särskild grovtvättmaskin. I föreningen finns även cykelrum.

Liten, lugn och mysig innergård med rhododendron-buskar.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.sbc.se/plantagegatan3

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Erik Olsson ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta. Senaste kontroll utfördes 2020-01-30.

Renoveringar

2007 spolades avloppsstammarna i kök och badrum.
2011 renoverades balkonger och taket målades om.
2013 åtgärdades sprickbildning i hörnfasaden.
2014 renoverades badrum i samtliga hyreslägenheter och marken mot grannfastigheten dränerades.
2015 genomfördes våtrumskontroll och spolning av V/A-stammar. Samma år spolades och målades delar av yttertaket, dräneringsarbete på innergården avslutades där även ny LED-belysning installerades och elektroniska överlastvågar monterades i hissar. Även träfasader, balkonger samt fönster och dörrar i markplan målades.
2016 genomfördes en OVK-kontroll och en ny underhållsplan upprättades.
2016-2017 åtgärdades bullerproblem på innergård.
2017 utfördes ommålning av trapphus och entré, fettavskiljare byttes ut och individuell temperaturmätning installerades i lägenheter. Anmärkningar från OVK åtgärdades även och kvarvarande lysrör byttes till LED-armatur.
2018 byttes föreningens porttelefonsystem ut och taksäkerhet åtgärdades.
2019 genomfördes relining av bottenplattan och upp till markplan. De bytte också rökluckor på vinden samt gjorde en ny energideklaration.

Under 2020 planerar föreningen att fortsätta med renovering av tvättstugan samt genomföra en taktvätt och statuskoll på taken. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

 • Denna bostad
 • Bostäder till salu via Erik Olsson

En riktigt lyckad

bostadsaffär

När du hittat ditt drömboende hjälper vi dig gärna att sälja din nuvarande bostad. För oss är det viktigt att du känner dig trygg både när du köper och säljer bostad via Erik Olsson. Därför är våra mäklare bland de vassaste och mest engagerade i branschen. Vi anstränger oss gärna lite extra för att din bostadsförsäljning ska bli perfekt. Hos oss får du en riktigt lyckad bostadsaffär – och bäst betalt.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Intresseanmälan

Budgivning

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Budgivning

Anmäl intresse så kommer vi att kontakta dig när budgivningen startar

Den 6/9 startar den dolda budgivningen. 48 timmar efter visningen kommer den dolda budgivningen övergå till en öppen budgivning. Under den dolda budgivningen publiceras inga bud offentligt. När den dolda budgivningen är avslutad, går de 10 budgivarna med högst bud vidare till en öppen budgivning där buden visas offentligt på www.erikolsson.se.

Budgivning
Att gå med i budgivningen kostar 100 kr som oavkortat går till Friends viktiga arbete mot mobbning. Som tack för att du vill hjälpa oss att hjälpa Friends, får du en biobiljett av SF Bio. Biobiljetten kan användas under ett år på valfri SF Bio-biograf i Sverige (på IMAX tillkommer ett tillägg).

När är det visning av biotvåan?
Öppen visning av objektet med mäklare på plats, söndagen den 10/9 klockan 11:00–14:00 på biograf Rigoletto, Kungsgatan 16. Varmt välkomna!

Tillbaka till toppen