KOMMER SNART

/ Göteborg

Gröna gatan 37

TIPSA

 • Balkong i västerläge
 • balkong, man kan se fina solnedgångar över älvsborgsbron
 • stambyte 2008
 • ett stort sovrum med inbygda garderober
 • fina downlights i hallen och köket
 • en fin innegård med grillmöjligheter och plats för barnlek
 • en fin område nära till allt
 • nära en lekplats och förskolor , barnvänligt
 • finns möjlighet till garageplats, cykelrum, övernattningslägenhet

Snabbfakta
Avgift
4828 kr
Rum
3 rum och kök
Boarea
82 kvm
Våning
3 av 3
Byggnadsår
1964-1965
Planritning
Mäklare

Sam

Emami

ANSVARIG
MÄKLARE

 • Balkong i västerläge
 • balkong, man kan se fina solnedgångar över älvsborgsbron
 • stambyte 2008
 • ett stort sovrum med inbygda garderober
 • fina downlights i hallen och köket
 • en fin innegård med grillmöjligheter och plats för barnlek
 • en fin område nära till allt
 • nära en lekplats och förskolor , barnvänligt
 • finns möjlighet till garageplats, cykelrum, övernattningslägenhet

TIPSA

Sam

Emami

ANSVARIG
MÄKLARE

 • Planritningen är ej skalenlig, avvikelser kan förekomma.

Rumsbeskrivning – Gröna gatan 37

RENOVERINGAR

2006 installerades nytt kök från Kvik med nya vitvaror. Samma år lades även nytt golv i köket med downlights. 2008 utfördes stambyte och totalrenovering av badrummet. 2014 lades parkettgolv i vardagsrummet, hallen och barunrummet. 2021 tapetserades barnrummet.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett källarförråd om cirka 6 kvm.

HALL

Ekparkett och grå väggar. Plats för avhängningsmöjligheter och förvaring i en inbyggd garderob. I taket sitter infällda spotlights med dimmerfunktion.

KÖK

Grått klinkergolv och vita väggar. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys (Samsung 2015), mikrovågsugn (Siemens 2008), diskmaskin (Bosch 2015), induktionshäll (Siemens 2008), ugn (Siemens 2008) och köksfläkt. Matplats för cirka 4-6 personer. I taket sitter infällda spotlights med dimmerfunktion.

VARDAGSRUM

Ekparkett och vita väggar med en tapetserad fondvägg. Plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Takbelysning med dimmerfunktion.

SOVRUM

Ekparkett och vita väggar. Plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaring sker i inbyggda garderober. Takbelysning med dimmerfunktion.

BADRUM

Fakta – Gröna gatan 37

Bostadstyp: Bostadsrätt
Storlek: 3 rum och kök, 82 kvm boarea
Våning: 3 av 3
Månadsavgift: 4828 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 90 kr/månad tillkommer avseende digital-TV (grundutbud) och bredband.
Driftskostnad:
Energiprestanda: 103 kWh/kvm och år
Andelstal: Andel i förening 1,0918 %, andel av årsavgift 1,0918 %
Tillträde:

Förening och hus

Förening: Brf Gröna gatan 27-39
Kommun: Göteborg
Byggår: 1964-1965
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Hiss: Hiss finns ej
Parkering: I föreningen finns 6 st parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om ca 500 kr/månad. Föreningen förfogar dessutom över 47 st garageplatser som kan hyras till en kostnad av ca 700 kr/månad. Det finns även 4 MC-platser som kan hyras till kostnad om ca 150 kr/månad. I dagsläget är det kö till samtliga platser. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65, fax 031-711 68 15. Du kan även gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa ansökningshandlingar där: www.goteborg.se.

Uppvärmning: Fjärrvärme
TV och internet: Föreningen är ansluten till digital-TV och bredband via Tele2. Grundutbud ingår i avgiften. Det går också att lägga till högre hastighet och fler kanaler genom rabatterade avtal från Tele2.
Allmänt om föreningen: Brf Gröna Gatan 27-39. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 1993. I föreningen finns 88 lägenheter, varav 7 upplåtes med hyresrätt. Det finns även 6 hyresrättslokaler. Till föreningen hör adresserna Gröna gatan 27-39.

Föreningen köpte fastigheten 2006 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 208 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av säljare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2022.

I föreningen finns två tvättstugor och ett mangelrum som är belägna på källarplanet vid uppgång 35. Varje tvättstuga består av två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum. Det finns även ett mangelrum. I föreningen finns även övernattningsrum, cykel- och barnvagnsrum.

Trevlig nyrenoverad innergård med liten lekplats, utemöbler och grill.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.gronagatan.se

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Erik Olsson ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta. Senaste kontroll utfördes 2021-09-16.

Renoveringar

2008 gjordes rörstamsbyte på samtliga stammar, samt renovering av elsystemet i alla lägenheter och el-stammar. Tvättstugan rustades upp i samband med stamrenoveringen.
2009 gjordes en energideklaration på fastigheten.
2010 ny belysning på bland annat parkering, gångstråk och på buskar/träd. Hissarna byttes i uppgång uppgång 31, 33 och 35. Hissen i uppgång 33 höjdes och går numera upp till vinden. Frånluftsfläkten i garaget byttes.
2011 renoverades takrännorna.
2012 genomfördes OVK med godkänt resultat, säkerhetsdörrar installerades samt förbättringsarbeten på lekplatsen genomfördes.
2013 utfördes en klimatskalsutredning där undersökning av fasaden ingår.(Klimatskalet är husets ytterhölje, det vill säga väggar, golv och tak. I klimatskalet ingår förstås också husets fönster och ytterdörrar.)
2015 färdigställdes övernattningsrum som inrymmer fyra sängplatser (i säng och bäddsoffa), kokvrå, toalett.
2016 utfördes fasadrenovering av höghuset.
2018 renoverades fasaden på Gröna Gatan 37-39, byte av fläktaggregat i höghusen gjordes, rensning av ventilationskanaler genomfördes samt tag-läsare till entrédörrarna har installerats.
2019 utfördes stamspolning i samtliga lgh, en ny energideklaration togs fram och två hyresrätter ombildades till bostadsrätter.
2020 ombildades en av hyreslägenheterna till bostadsrätt. Renovering av innergården utfördes.
2021 relining av avloppssystem i fastighetens bottenplattor. Det utfördes även relining av understammar/samlingsledningar under fastigheten.

Inga andra större underhåll är planerade under de kommande fem åren, då alla större underhåll redan är utförda.

 • Denna bostad
 • Bostäder till salu via Erik Olsson

En riktigt lyckad

bostadsaffär

När du hittat ditt drömboende hjälper vi dig gärna att sälja din nuvarande bostad. För oss är det viktigt att du känner dig trygg både när du köper och säljer bostad via Erik Olsson. Därför är våra mäklare bland de vassaste och mest engagerade i branschen. Vi anstränger oss gärna lite extra för att din bostadsförsäljning ska bli perfekt. Hos oss får du en riktigt lyckad bostadsaffär – och bäst betalt.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Intresseanmälan

Budgivning

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen