En villa med det lilla extra

En Pål Ross-ritad villa på en av Täbys attraktivaste adresser. Här bor du med en fantastisk utsikt över Näsbyviken och med en generös altan med pool. Denna bostad var den mest klickade under förra veckan hos oss och vi förstår att så många har vilat ögonen på denna skönhet till fastighet.

För att ta dig in i denna magnifika fastighet måste du köra igenom en tunnel och gallergrind med kodsystem. Det är med andra ord ett boende med extra högt säkerhetstänk. Byggåret är 2008 och bostaden är på 6-8 r.o.k. fördelade på ca 214,5 välplanerade kvadratmeter.

Här bor du med en fantastisk utsikt över Näsbyviken från takterrassen, balkongen samt altanen. Precis som med konstlitografier har detta hus producerats i en begränsad numrerad upplaga av endast tolv exemplar i hela världen. Hemmet har dessutom en härlig pool på altanen som blir den perfekta samlingsplatsen under sommarens alla tillställningar.

Köket är stilrent med en separat matplats för cirka 6-8 personer. Sällskapsrummet är rymligt med bl.a. en braskamin. I villan finns fyra våtutrymmen och en relax-avdelning med bl.a. bastu och bubbelbad.

Det finns 3-5 sovrum varav ett är master bedroom på det övre planet samt två sovrum på det nedre planet som kan delas upp i ytterligare två sovrum.

Villan ligger nära härlig grönska, vacker natur och fina promenadstråk längs med vattnet. Det är också nära till Näsbyparks Centrum med dess kommers och kultur. På promenadavstånd finner du även småbåtshamnen och en populär badplats.

 För dig som vill veta mer om bostaden kan läsa allt här.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen