Brf Grindstugan

Visas 17 november

Tänk dig ett kvarter designat för att väcka lusten att umgås. Där det moderna möter det medvetna och arkitekturen uppmuntrar grannar att lära känna varandra – i hemmet, i restaurangen på hörnet eller i takträdgården med utsikt över staden. Där det inte är mer än en kort promenad till stadsskog, cityshopping eller fotbollsläktare. Tänk dig sen en vinkällare som plats för födelsedagsfesten, ett stenugnsbageri som levererar nybakat frukostbröd, en sommarlunch i ett orangeri eller att basta en stjärnklar kväll i januari. Tänk dig Brf Grindstugan.

Ett boende utöver det vanliga

Samtliga lägenheter har en luftig och genomtänkt planlösning med exklusiva materialval. Här blir du den första att flytta in till ett boende av högsta klass.

Som medlem i Brf Grindstugan har du tillgång till sociala gemensamma utrymmen så som bastu/lounge och en takterrass med odlingar och grillplats. I den gemensamma vinkällaren finns också en gemensam festlokal fullt utrustat med tillredningskök och plats för vööarje medlem att lagra upp till 42 flaskor vin. För den odlingsintresserade med gröna fingrar finns två orangerier högst upp i huset, med gott om utrymme att odla året runt. Föreningen erbjuder dessutom tillgång till en miljövänlig poolbil samt lådcykel för miljövänlig transport. 

Bostäder till salu:

SOLDATHEMSVÄGEN 5, 3 TR

3 rum och kök, 84 kvm, 3 275 000 kr

SOLDATHEMSVÄGEN 5, 6 TR
3 rum och kök, 82 kvm, 3 450 000 kr

SOLDATHEMSVÄGEN 3, 1 TR
3 rum och kök, 84 kvm, 3 075 000 kr

Visas 17 november 11:30-14:00

 

Kontakta ansvarig mäklare

Tillbaka till toppen