Det smarta och miljömedvetna hemmet

När man ska bygga nytt idag gäller det att kunna förenkla livet för de som ska bo i bostäderna. Just detta har det tagits fasta på i det nya bostadsområdet i Täby Park där du till exempel kan låsa upp dörren via en app i din smartphone när barnen kommer hem från skolan.

 Teknik som förenklar vardagen

Bostadsrättsföreningen Elddonet i Täby Park har utvecklats av Einar Mattsson och fokus ligger på moderna lösningar som gör det enkelt att leva hållbart. Husen har digitala lås som gör att du enkelt kan låsa och låsa upp din dörr med din smartphone, var du än befinner dig. Perfekt för dig som vill kunna släppa in barnen efter skolan utan att riskera borttappade nycklar. Eller varför inte öppna dörren till för tidiga gäster? Det gör du enkelt via en knapptryckning eller genom att dela ut en tillfällig kod.

Tack vare det elektroniska låssystemet möjliggör det en rad servicetjänster som exempelvis leveranser av matkassar eller att få paket hemlevererade när du inte är hemma. Du får notiser via mobilen när budet har öppnat och låst dörren. Desustom har du möjligheten att komma hem till en nystädad lägenhet via städtjänst, utan att behöva tänka på krånglig nyckelhantering. Livet blir helt enkelt bekvämare samtidigt som du frigör tid som du istället kan spendera på jobbet, gymmet eller med familj och vänner. Med ett elektroniskt låssystem behöver du inte hålla reda på traditionella nycklar, men självklart finns det ett lås på dörren för de som vill använda en fysisk nyckel.

Ett klimatsmart boende

Husen är projekterade efter standarden Miljöbyggnad Silver. El- och varmvattenförbrukningen mäts individuellt för varje lägenhet, så det är enkelt att hålla koll på sin egen förbrukning genom att logga in med mobilen och följa förbrukningen i realtid.

Moderna och miljövänliga delningstjänster gör det ännu lättare att leva hållbart. Husen erbjuder bilpool, lådcyklar och potentiell full cykelservice. Resandet förenklas ytterligare tack vare den digitala tavlan i trapphusen som informerar om när nästa tåg vid Roslagsbanan går.

Vill du veta mer om Täby Parks nya smarta och miljömedvetna bostadsområde? Läs mer här.

Projektnamn: Brf Elddonet.
Område: Täby Park, Täby kommun.
Antal bostäder: 155 st. varav 5 radhus.
Upplåtelseform: Bostadsrätt.
Säljstart: Preliminärt slutet av oktober 2021.
Inflytt: Preliminärt med start Q4 2022.
Bostadsutvecklare: Einar Mattsson Projekt.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen