Vi bjuder på en kostnadsfri besiktning

För en säker och snabb bostadsaffär

I samarbete med Enspecta bjuder vi just nu på en omfattande besiktning när du säljer ditt hus med oss på Erik Olsson Fastighetsförmedling. En trygghet för dig som kund!

Besiktningen från Enspecta omfattar utöver själva säljarbesiktningen även EL och VA-kontroll samt fuktmätning. Detta ger både dig och din köpare en tryggare bostadsaffär. Köparen får ett underlag som visar fastighetens skick redan vid visningarna så du slipper diskussioner om prisreduktion när kontraktet redan är skrivet. En husköpare som har ett bra beslutsunderlag vågar dessutom ofta betala mer.

Anmäl ditt intresse för en fri besiktning här

✶ Obligatoriska fält


För dig som även önskar teckna Enspectas dolda felförsäkring kan du höra av dig till 010-33 33 365 eller maila info@enspecta.se. Om du dessutom önskar beställa en energideklaration hjälper våra mäklare dig att boka den hos Enspecta också, så att den kan utföras enkelt i samband med besiktningen. 

Villkor: Erbjudandet gäller ett begränsat antal besiktningar. Erbjudandet gäller möten som är bokade senast 2022-06-30 och endast för vårt kontor i Örebro

Tillbaka till toppen