Koppla av på lyxhotell

Medan vi tar hand om din försäljning

Just nu erbjuder vi alla våra kunder som värderar bostaden eller säljer med oss ett fint erbjudande med en vistelse på ESS Groups hotell runt om i landet. Passa på att ta med någon du tycker om och koppla av, medan vi tar hand om din försäljning!

Vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling vet hur mycket jobb det ligger bakom en bostadsförsäljning. Alltifrån att rensa ur hemmet på prylar, städning, renovering och styling. Därför tycker vi att du förtjänar att få checka in på hotell och koppla av medan vi visar din bostad.

Vi har tillsammans med ESS Group tagit fram flera fina erbjudanden till dig som planerar att sälja din bostad med oss. 

Citybreak – när du bokar ett möte med oss
När du bokar ett möte med oss får du en övernattning inklusive frukost för 2 personer på Hotel Pigalle, Bellora eller MJs mellan söndag och torsdag.

Resortupplevelse – när du säljer med oss
När du säljer med oss får du en övernattning inklusive frukost för 2 personer med tillgång till poolclub på Ystad Saltsjöbad, Steam Hotel, Ellery Beach House eller Falkenberg Strandbad mellan söndag och torsdag.

Boka ett möte med våra mäklare

✶ Obligatoriska fält

Villkor:

Vouchern är giltig under 12 månader. Observera att det endast går att välja ett av erbjudandena ovan. Har du bokat ett möte med oss och sedan väljer att sälja bostaden med oss, så är det till exempel en resortupplevelse som gäller. Erbjudandet gäller under förutsättning att man inte värderat sin bostad senaste 6 månaderna med oss på Erik Olsson och gäller icke för de som redan har uppdrag igång. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och gäller för dig som bor i Nyköping.

Tillbaka till toppen