;

Ett lyxigt boende i de schweiziska alperna

Nu har du chansen att hitta ditt unika boende i den framtidssäkra skidorten Saas-Fee i södra Schweiz. Föreställ dig fördelarna med ett femstjärnigt hotell, fast i en lugn och skön hemmamiljö.  Anmäl dig redan idag till Navigare Properties webinar och få reda på mer!

Navigare Properties är grundarna till det unika koncept som innebär att hotellservade lägenheter med femstjärnig standard säljs till investerare där Navigare Properties i sin tur sköter all service kring uthyrning och underhåll. Målet är att ge sina kunder största möjliga avkastning på sin investering. Spendera din lediga tid och semester i din alplägenhet, resterande tid hjälper Navigare Properties dig att hyra ut bostaden till andra intressenter för att du ska kunna tjäna på boendet året runt. Just nu finns det tio olika lägenheter och en villa till försäljning.

Två skidåkare i Saas-Fee

Perfekta snöförhållanden

Den genuina skidorten är en gömd liten pärla nära den italienska gränsen och tillhör kontonen Vallis. Tack vare att byn ligger på 1800 meters höjd är skidsäsongen längre jämfört med andra skidorter, vilket även gör att många internationella skidteam tränar här under försäsong. Nyligen rankades Saas-Fee på plats två i världen när det kommer till den bästa framtidsprognosen för skidorter, med tanke på effekterna av den globala uppvärmningen. På samma lista kommer de större orterna St. Anton och Val d’Isère bland de tjugo sista.

Perfekta snöförhållanden i Saas-Fee

 

Bo femstjärnigt i hemmamiljö

Här erbjuder Navigare Properties ett bekvämt och lyxigt boende med hög standard och den bästa möjliga servicen. I praktiken innebär det att det alltid kan finnas färdiglagad mat i ugnen när ni kommer hem från skidbacken, lägenheten har självklart städats ordentligt och ni kan även få hjälp med barnpassning om så önskas. Möjligheterna är många, ta ett träningspass i gymmet, koppla av i SPA-avdelningen, ta del av erfarna bergsguider och skidskolor. Tänk också vilken lyx att prova ut skidutrustningen i hemmet i lugn och ro, utan stress där er utrustning förvaras i privata skåp med uppvärmning för pjäxor och hjälm.

Samtliga fotografier är tagna av Saastal Tourismus Ag.

I början på juli kommer Navigare Properties att hålla ett antal olika webinar där delägaren Per Abrahamsson kommer att förklara om hur processen kring investering och köp av hotellservade lägenheter går till i Schweiz. Det finns några riktigt fina lägenheter kvar att investera i och konceptet med 5-stjärnig hotellstandard, serviceutbud och erbjudandet att semestra i lyxig hemmamiljö är ett riktigt framgångsrecept. Allt detta och mycket mer får ni lyssna in till under ca 45 minuter med frågestund som avslutning. 

Är du eller någon du känner intresserad av att veta mer?
Fyll i formuläret nedan och delta i webinar med Navigare Properties!

TIPSA
Webinar 2 juli 14:00
Torsdag 2 juli 14:00 - 15:00
Boka

Webinar 2 juli 14:00


Torsdag 2 juli 14:00 - 15:00

✶ Obligatoriska fält

Webinar 2 juli 17:00
Torsdag 2 juli 17:00 - 18:00
Boka

Webinar 2 juli 17:00


Torsdag 2 juli 17:00 - 18:00

✶ Obligatoriska fält

Webinar 3 juli 14.00
Fredag 3 juli 14:00 - 15:00
Boka

Webinar 3 juli 14.00


Fredag 3 juli 14:00 - 15:00

✶ Obligatoriska fält

Webinar 3 juli 17.00
Fredag 3 juli 17:00 - 18:00
Boka

Webinar 3 juli 17.00


Fredag 3 juli 17:00 - 18:00

✶ Obligatoriska fält

  • Tillgängligt
  • Fåtal kvar
  • Fullbokat
Tillbaka till toppen