En bostadsaffär är på många sätt en känslomässig transaktion. Inte helt sällan sker den i samband med en förändrad familjesituation. Vi märker ofta att våra kunder inte riktigt har de juridiska förutsättningarna klara för sig, vilket riskerar att man genomför bostadsaffären på ett sätt som kan ge oanade konsekvenser. Därför inleder vi nu ett samarbete med  Jurida.

Nu inleder vi därför ett samarbete med Jurida för att hjälpa våra kunder att se vad de har för behov av familjejuridik för att minska risken för negativa överraskningar. Jurida erbjuder högkvalitativ hjälp med familjerättsliga avtal på ett effektivt och lättillgängligt sätt genom att man nås både digitalt och via telefon. Jurida kan bland annat hjälpa dig att upprätta: samboavtal, bodelning, testamente och äktenskapsförord på ett sätt som tryggar boendet om något oförutsett händer som ändrar förutsättningarna.

Vi erbjuder en helt gratis behovsanalys hos Jurida där de undersöker om du redan har de juridiska förutsättningar som du vill ha, eller om du bör upprätta något avtal. Behöver du upprätta avtal får du dessutom 15% rabatt. Fyll i namn och kontaktuppgifter här för gratis behovsanalys.* 

* Erik Olsson Fastighetsförmedling förmedlar uppgifterna till Jurida som kontaktar dig för att kunna ge dig behovsanalysen.   

Kontakta mig för en gratis behovsanalys

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen