Njut av en Honda e om du träffar oss!

Kör framtidens bil

Nu under hösten har du chansen att prova hur det är att äga en ny Honda e. Bjud hem oss på ett möte så är du med i utlottningen där fyra personer kommer att få köra en supermodern Honda e kostnadsfritt under en vecka vardera.

Nya Honda e är en kultförklarad elbil som erbjuder futuristisk teknik och artificiell intelligens. Testa nästa generations elbil redan nu!

Erbjudandet gäller dig som äger en bostad i Malmö, Lund eller Burlöv och har bokat ett möte med någon av våra mäklare senast den 14 november 2020. Observera att mötet inte behöver ha ägt rum före 14 november, men det ska vara bokat. Bilen får du låna i november eller december beroende på dina egna och Hondas önskemål.

Boka möte

✶ Obligatoriska fält

Villkor

Erbjudandet gäller fyra utlottningar av att få låna en Honda e kostnadsfritt i en vecka vardera av Honda. Vinnaren skriver ett avtal om utlåningen med Autostudio AB. Honda vill att den utlånade bilen parkeras i låst garage eller på privat uppfart / parkering på natten. Erbjudandet gäller dig som tar kontakt via vårt kampanjformulär ovan och bokar ett möte avseende en bostad i ett av postnummerområdena ovan om mötet genomförs senast 14 november 2020. Erbjudandet gäller om du inte redan har haft möte med en av våra mäklare de senaste 6 månaderna. Vi kommer att dra fyra vinnare som får låna bilen en vecka vardera. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt. 

 

Föraren av bilen måste vara över 21 år och har giltigt körkort. Eventuella böter så som parkeringsböter och fortkörningsböter som uppstår under utlåningsperioden betalas av den som lånar bilen.

Tillbaka till toppen