Njut av en Honda e om du träffar oss!

Kör framtidens bil

Starta året med att provköra en ny Honda e. Bjud hem oss på ett möte så får du köra den supermoderna elbilen Honda e kostnadsfritt under fem dagar. Erbjudandet gäller för de 40 första kunderna som kontaktar oss och bokar ett möte och det är först till kvarn som gäller.

Nya Honda e är en kultförklarad elbil som erbjuder futuristisk teknik och artificiell intelligens. Testa nästa generations elbil redan nu! 

Erbjudandet gäller för dig som bor i Malmö, Stockholm, Uppsala eller Göteborg och har bokat ett möte med någon av våra mäklare senast den 14 mars 2021. Mötet ska ha ägt rum innan du lånar bilen. Bilen får du låna någon av veckorna 5-12 beroende på dina egna och Hondas önskemål.

Återförsäljare för Honda e:

Malmö: Autostudio Malmö
Göteborg: Hedin bil
Stockholm: Autopunkten och Fordonsbolaget
Uppsala: RA Motor

Boka möte

✶ Obligatoriska fält

Villkor

Erbjudandet gäller dig som bor i Stockholm, Uppsala, Göteborg eller Malmö och tar kontakt via vårt kampanjformulär ovan och bokar ett möte som ska genomföras senast 14 mars 2021. Mötet ska ha ägt rum innan du lånar bilen. Bilen får du låna mån-fred någon av veckorna 5-12 beroende på dina egna och Hondas önskemål. Erbjudandet gäller om du inte redan har haft möte med en av våra mäklare de senaste 6 månaderna. Erbjudandet gäller för de 40 första som bokar ett möte med oss. 

 

Vinnaren skriver på ett avtal vid utlåningstillfället om användning med respektive återförsäljare i närområdet. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt. Föraren av bilen måste vara över 21 år och ha giltigt körkort. Eventuella böter så som parkeringsböter och fortkörningsböter som uppstår under utlåningsperioden betalas av den som lånar bilen.

 

Tillbaka till toppen