Erik Olsson introducerar rollen som fokushusmäklare

Erik Olsson Fastighetsförmedling startades för att utmana en likriktad bransch genom att ifrågasätta vedertagna sanningar, testa nytt och alltid, alltid sikta högre än konkurrenterna. Att vara nytänkande, offensiva men också omtänksamma finns i vårt DNA.

Idag är varumärket ett av de mest kända i mäklarbranschen. Vi syns och hörs regelbundet i medierna och är väletablerade i de regioner vi finns. Det kan du så klart dra nytta av som ny mäklare hos oss, men vi vill också att du bygger ditt eget varumärke. Till din hjälp får du alla de verktyg, metoder och mallar du behöver, och som stöd finns inhousefunktioner som foto- och marknadsavdelning, liksom en mängd mäklarkollegor.

Om tjänsten
Nytt Hem AB och Erik Olsson Nyproduktion AB förmedlar tillsammans 3 000 –4 000 nyproducerade bostäder i Stockholm årligen, vilket gör oss till den mest anlitade nyproduktionsmäklaren i regionen. I ett unikt samarbete skapar vi nu den nya tjänsten fokushusmäklare. Rollen innebär att du arbetar som successionsmäklare i tilldelade fokushus och blir det självklara valet när kunderna ska sälja sina nyproducerade bostadsrätter. Du arbetar tillsammans med Nyproduktionsavdelningen och bygger relationer i ett tidigt skede, i vissa fall redan innan husen är tillträdda.

Din uppgift är att skapa en effektiv arbetsprocess med all information om husen och föreningarna samlad, liksom att bygga och vårda spekulantregistret för dina fokushus. I och med det helt nya sättet att arbeta som mäklare får du lättare att vinna intaget, sälja mer under hand, ta bättre betalt och äga din kalender. Detta är helt enkelt en unik möjlighet att bygga ditt eget varumärke koncentrerat kring några hus.

Vårt erbjudande
När du börjar hos oss blir du tilldelad ett par fokushus där du jobbar in ditt varumärke med hjälp av vår arbetsmetod. På så sätt får du bästa tänkbara förutsättningar att ta stora marknadsandelar. Vårt arbetssätt blir du introducerad till via vår internutbildning Erik Olsson-skolan. Här får du koll på allt från mötesbokning och prisanalys till bostadsförberedelser, budgivning, kontraktsskrivning och uppföljning. Du kommer också att få lära dig mer specifikt om nyproduktionsmarknaden.

Som Fokushusmäklare ingår du i ett team av successionsmäklare för ditt område och har en teamchef som coachar och stöttar i det dagliga arbetet. Samarbetet med Nyproduktionsavdelningen hjälper dig att komma igång extra fort. Framöver kommer din expertkunskap om husen och området ifråga att vara till stor nytta för byggbolagen i planeringen av nya bostäder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du erbjuds fast lön och prestationsbaserad provision.

Vem du är
Vi tror att du har arbetat som fastighetsmäklare i 1–5 år och vill prova ett nytt sätt att arbeta. Du älskar yrket, är resultatorienterad och mycket mån om din kundnöjdhet. Du triggas av utmaningen att bli den självklara mäklaren i dina tilldelade fokushus. Som person är du social, kvalitetsmedveten och brinner för jobbet du gör. Du tvekar inte heller att hugga i där det behövs. Att vara engagerad, aktiv och nå dina mål är självklart för dig.

Vi ser fram emot din ansökan!

CV och personligt brev skickas till:
Rekryteringskonsult Theresa Turek: theresa.turek@erikolsson.se 
Urval och tillsättning sker löpande.

Tillbaka till toppen