”Vårt mål är att växa på Värmdö”

Christian Ekengren har förmedlat bostäder sedan 2006 och med fokus på Värmdö sedan fyra år tillbaka. Dessutom bor han själv på Värmdö och har därför god lokalkännedom. Christian drivs av att göra lyckade bostadsaffärer och är expert på förhandlingsteknik. Målet är att ta marknadsandelar på Värmdö samt att erbjuda kunderna en riktigt vass mäklartjänst.

Christian Ekengren är en mycket uppskattad mäklare. Det kunderna uppskattar mest är att han är erfaren, noggrann, driven och duktig på återkoppling.

– Kunderna uppskattar att jag har en nära kontakt med dem. För mig är det viktigt att alltid ligga steget före under bostadsaffären. Det ska alltid finnas en plan b och en plan c. Jag sitter inte och tänker ”Oj, nu gick marknaden ner” utan jag har en plan för att kunna möta olika marknader och situationer.

Vad är det som driver dig i din roll som mäklare?
– Jag drivs av att göra affärer, att få båda parterna att mötas och att avsluta med det bästa resultatet. Jag är tävlingsinriktad som person och drivs av att slå nya rekord. Känslan av att kunna erbjuda riktigt bra service och skräddarsy affären efter kundens behov är oslagbar.

Varför blev det just Erik Olsson Fastighetsförmedling för dig?
– Det är ett starkt varumärke, företaget erbjuder ett spännande koncept och är nytänkande. Som mäklare har jag möjlighet att följa kunden och vara verksam även i andra områden. Det gör att jag får ett större kontaktnät av spekulanter som flyttar till Värmdö från andra orter. Ett annat plus är att det inte finns några begränsningar med marknadsföringen. Det satsas ordentligt på Värmdö, sett från hela vår organisation.

Du bor på Värmdö och har haft det som ditt fokusområde i fyra år. Vilka fördelar innebär det för kunden?
– Jag bor i Gustavsberg vilket gör att jag är tillgänglig och kan ordna en privatvisning med kort varsel. Det är en stor fördel för kunderna att jag kan vara så flexibel. Jag kan området väl och har god lokalkännedom. När man både bor och arbetar här så lär man känna många människor, vilket också är en fördel i yrket.

Hur ska ni tillsammans erövra Värmdö?
– Genom att kunna erbjuda Värmdöborna en vass mäklartjänst och stark marknadsföring. Vi kommer att hjälpas åt som team för att lyckas. Målet är att växa på Värmdö och det har vi redan gjort.

Vilka är dina smultronställen på Värmdö?
– Jag vill tipsa om Tortuga Bar Gustavsberg som ligger på en flytbrygga i Gustavsbergs hamn. Även Restaurang Kattholmen, Bistro Gustavsberg och Deli Verkstan är alla riktigt bra. Dessutom finns Kersh Kaffe där man kan beställa finpizza torsdagar till söndagar, ett riktigt hipster-ställe, skrattar Christian.

 Vill du kontakta Christian Ekengren för en fri värdering? Här hittar du hans kontaktuppgifter.

Tillbaka till toppen