”Jag vill slå rekord i varje affär”

Kristoffer Eriksson är fastighetsmäklare och partner med 16 års erfarenhet av försäljning. Som mäklare är han tävlingsinriktad och satsar alltid på att slå rekord i varje försäljning. Målet att hjälpa Värmdöborna att få bäst betalt för sina bostäder och dessutom hjälpa dem att hitta sitt nya drömboende.

Kristoffer Eriksson har så länge han kan minnas varit intresserad av fastigheter och bostäder så att sadla om till fastighetsmäklare kom därför naturligt. Att han hamnade på just Erik Olsson beror på att han blev headhuntad av Martin Chruzander och fick en positiv bild av företaget som både satsade på storstad och fanns över hela landet.
– En stor fördel är att jag kan följa mina kunder när de förflyttar sig. Sen pandemin är det allt vanligare att kunden säljer sin lägenhet i innerstaden för att köpa hus utanför tullarna. Då är det en stor fördel att jag har det kontaktnätet när jag ska göra affärer på Värmdö.

Vad är det som driver dig i din roll?
– Att få hjälpa kunder att hitta sitt nya drömboende. Jag är väldigt tävlingsinriktad och vill slå rekord i varje försäljning. Jag drivs också av att både säljare och köpare ska vara nöjda efter avslutad affär. Jag lägger väldigt mycket tid på att ringa till kunder och vill alltid erbjuda det där lilla extra. Jag ringer potentiella kunder och matchar de med kunder som har sagt att de letar bostad i ett visst område.

Vad uppskattar kunderna mest hos dig?
– Jag brukar få höra att jag är trevlig, engagerad och målinriktad. Kunderna uppskattar även att jag hittar nya köpare och alltid satsar på att slå rekord. Jag jobbar långsiktigt med mina kunder och har regelbundna återkopplingar.

Vilka fördelar innebär det för kunden genom att sälja med en lokal expert?
– Genom att vara lokala experter har vi många kunder i våra register, vilket är en stor fördel den dagen kunden ska sälja. Vi är flera som arbetar i området och vet därför vilken lägenhet eller vilket hus som skulle passa kunden bäst. Vi känner helt enkelt Värmdömarknaden bra!

Hur ska ni tillsammans erövra Värmdö?
– Vi skafortsätta att vara aktiva i området och satsa på stark marknadsföring. Vi jobbar också som ett team och hjälps åt med allt under hela processen.

Vad är det bästa med Värmdö enligt dig?
– Att det finns något för alla smaker. Du har lugnet, trevliga naturreservat och kan enkelt ta dig ut i Skärgården. Jag har själv åkt mycket båt i omgivningarna och det är väldigt vackert. Ett tips är Glassvillan som erbjuder Värmdös godaste glass!

Har ni några gemensamma mål framöver?
– Vårt mål är att växa på Värmdö och att hjälpa våra kunder att få bäst betalt för sina bostäder. Samtidigt som vi ska hjälpa kunderna att hitta sitt nya drömboende. Jag får ofta in affärer tack vare att jag arbetar aktivt med att hjälpa kunden till sitt nästa boende.

 Vill du kontakta Kristoffer Eriksson för en fri värdering? Här hittar du hans kontaktuppgifter.

 

Tillbaka till toppen