Köpa bostad

Köpa bostad

Att köpa bostad är förmodligen en av de största affärerna du gör i livet. Det innebär en hel del frågor och information att ta ställning till. Vi hjälper dig gärna på vägen! 

Köpa eller sälja först?

Det är mycket att tänka på när man ska köpa bostad. Inte minst frågan om man ska köpa eller sälja först. Fram till för några år sedan var det klart vanligast att man köpte sin nya bostad först för att sedan sälja sitt befintliga boende. I dag när många banker ställer tuffare krav och bostadsmarknaden är något mer osäker, har det blivit ungefär lika vanligt att man säljer bostaden man bor i först och därefter köper en ny. Mer om hur du ska resonera kan du läsa här. 

Oavsett vad du väljer är det viktigt att om du väljer att köpa först, parallellt arbetar med försäljningen av din egen bostad. Kontakta våra mäklare för att få mer hjälp. 

Så hittar du ditt drömhem

Hur ska du gå tillväga i jakten på ditt drömhem? Det gäller att vara påläst och veta vad du är ute efter. Våra mäklare har listat vad du bör tänka på för att hitta drömbostaden lättare här.

Vill du ha hjälp att hitta ditt drömhem kan du anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när en intressant bostad kommer ut på marknaden.

Skapa bostadsbevakning

Ska du köpa din första bostad?

Är det den första bostaden du ska köpa behöver du ha kontantinsatsen färdig. Tips på hur man kan spara ihop till den skriver vi om här. 

En riktigt lyckad

bostadsaffär

 

När du har hittat ditt drömboende hjälper vi dig gärna att sälja din nuvarande bostad. För oss är det viktigt att du känner dig trygg både när du köper och säljer bostad via Erik Olsson. Därför är våra mäklare bland de vassaste och mest engagerade i branschen. Vi anstränger oss gärna lite extra för att din bostadsförsäljning ska bli perfekt. Hos oss får du en riktigt lyckad bostadsaffär – och bäst betalt.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen