Köpa bostad med köphjälp

Att köpa bostad är förmodligen en av de största affärerna du gör i livet. Det är ett beslut som vi tycker att du ska fatta med alla de bästa förutsättningarna, därför erbjuder vi tjänsten Köphjälp till alla våra kunder. 

Vi erbjuder våra kunder tjänsten Köphjälp som bistår dig med fakta, statistik, värderingstips och budgivningshjälp under hela köpprocessen. När du hittat en bostad som verkar intressant hjälper vi dig gärna med praktiska saker. Vi kan hjälpa dig att se över objektsbeskrivningen - finns all värdefull fakta med som du behöver för att kunna ta ett riktigt beslut? Fattas det någon information som du bör ta del av? Vi är experter på bostadsmarknaden, därför kan vi bistå dig med statistisk information på hur marknaden ser ut och ge ett uppskattat värde på den tilltänkta bostaden. När du sedan hamnar så långt som till budgivning finns vi vid din sida och ger dig tips och råd om du vill.

 
VÅRA KÖPARE OCH SÄLJARE ÄR LIKA NÖJDA

Vi jobbar aktivt med NKI (Nöjd Kund Index). Dessa bestäms genom att både köpare och säljare lämnar betyg på den ansvariga mäklaren. Vårt samlade betyg är över 9 på en 10-gradig skala, och det är vi väldigt stolta över. Dessutom är betygen från köpare och säljare i princip lika höga, vilket tyder på att vi är lika uppskattade av båda parter. Vi tror att det beror på att vi är noga med att ge våra köpare bra och fullständig information om den bostad de köper. Det är viktigt för oss att du som köpare är nöjd med vår tjänst när affären är i hamn. Besök gärna Reco för att se vårt fina kundbetyg och läsa köpare och säljares omdömen.

Tillbaka till toppen

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält