Din åsikt gör skillnad

Just nu söker vi medlemmar till vår kundpanel som får tycka till om erbjudanden och produkter i ett tidigt skede. När du anmäler dig eller svarar på en enkät, skänker vi en varm måltid till Stadsmissionen i din stad.

Dina åsikter är viktiga för oss. Därför startar vi nu en kundpanel för att kunna ta del av vad just du tycker om våra idéer och kampanjer. Vi på Erik Olsson har valt att stödja Stockholms/Göteborgs/Skåne Stadsmission. För varje svar vi får på våra enkäter ger vi pengar till deras verksamhet för människor som lever i hemlöshet. Redan när du registrerar dig i vår kundpanel ger vi pengar som gör att Stockholms/Göteborgs/Skåne Stadsmission kan bjuda på en varm måltid. När vi är igång med enkäterna ger vi pengar som räcker till en varm måltid för varje enkät du svarar på.

Stockholms/Göteborgs/Skåne Stadsmission ger stöd till människor som lever i utsatthet genom att arbeta långsiktigt med rådgivning och aktiviteter som ger nya krafter. I alla deras verksamheter serveras mat. Ditt svar är extra värdefullt eftersom det gör att Stockholms/Göteborgs/Skåne Stadsmission kan bjuda en person på en varm måltid.

Läs mer om Stockholms/Göteborgs/Skåne Stadsmissions arbete för människor i hemlöshet här: https://www.stadsmissionen.se/

https://www.skanestadsmission.se/

https://www.stadsmissionen.org/

Du binder inte upp dig på att svara på ett visst antal undersökningar utan är med när det passar dig. Antal utskick kommer att vara ett par enkäter per år.

Tack på förhand!

Anmäl ditt intresse här

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen