Investera i ett lyxigt boende i de Schweiziska Alperna

Nu har du chans att investera i ett unikt boende i den framtidssäkra skidorten Saas-Fee i södra Schweiz. Föreställ dig fördelarna med ett femstjärnigt hotell, fast i en lugn och skön hemmamiljö. "Konceptet är skapat för den moderna familjen som uppskattar femstjärnig service, fast samtidigt gillar att umgås i hemmamiljö", säger Lisa Hervier, kundansvarig på Navigare Properties.

Navigare Properties är grundarna till det unika koncept som innebär att hotellservade lägenheter med femstjärnig standard säljs till investerare där Navigare Properties i sin tur sköter all service kring uthyrning och underhåll. Målet är att ge sina kunder största möjliga avkastning på sin investering. Hur många veckor du vill tillbringa i den vackra skidorten är sedan helt upp till dig. Resterande tid hjälper Navigare Properties dig att hyra ut bostaden till andra intressenter för att du ska kunna tjäna på boendet året runt. Totalt kommer de att ha ett 60-tal enheter till uthyrning i Saas-Fee. Just nu finns det femton lägenheter, ett town house och ett chalet till försäljning. 

– Saas-Fee är som en gömd drömby med en genuinitet, charm och vänlighet som man inte hittar på så många platser i världen, säger Lisa Hervier.

Två skidåkare i Saas-Fee

Perfekta snöförhållanden

Den genuina skidorten är en gömd liten pärla nära den italienska gränsen och tillhör distriktet Visp. Tack vare att området är på väldigt hög höjd är skidsäsongen längre jämfört med andra skidorter, vilket även gör att många internationella skidteam tränar här under försäsong. Nyligen rankades Saas-Fee på plats två i världen när det kommer till den bästa framtidsprognosen för skidorter, med tanke på effekterna av den globala uppvärmningen. På samma lista kommer de större orterna St. Anton och Val d’Isère bland de tjugo sista.

Perfekta snöförhållanden i Saas-Fee

 

Bo femstjärnigt i hemmamiljö

Här erbjuder Navigare Properties ett bekvämt och lyxigt boende med hög standard och den bästa möjliga servicen. I praktiken innebär det att det alltid kan finnas färdiglagad mat i ugnen när ni kommer hem från skidbacken, lägenheten har självklart städats ordentligt och ni kan även få hjälp med barnpassning om så önskas. Möjligheterna är många, känner du för ett härligt yogapass på kvällen finns det instruktörer på plats som håller i det, uppvärmning av kläder och utrustning, erfarna bergsguider och skidskola finns också. Tänk också vilken lyx att prova ut skidutrustningen i hemmet i lugn och ro, utan stress. 

– Tänk dig att komma hem efter en lång dag i backen och bara kunna luta dig tillbaka i soffan med ett glas vin framför den öppna spisen, säger Lisa Hervier.

Vacker utsikt från rummen

Navigare Properties kommer att hålla i investerarträffar under november månad i Stockholm, Malmö och Göteborg för alla som är intresserade.

Kontaktperson: Patrik Helenius, Erik Olsson Fastighetsförmedling 
Telefon: 076-899 02 91 Mail: patrik.helenius@erikolsson.se

Investerarträffar

Stockholm (Scandic Anglais): 
19 november 14.30-17.00 samt 17.30-20.00

Malmö (Norra Vallgatan 60)
25 november 14.30-17.00 samt 17.30-20.00

Göteborg (Gothia Towers): 
27 november 14.30-17.00 samt 17.30-20.00

Du kan direkt anmäla ditt intresse via formuläret nedan.

VIP-kund? Om sol och bad lockar mer har du möjlighet att bli en av de första att reservera ditt drömboende på Navigare Properties ännu hemliga medelhavsdestination. Destinationen släpps i samband med mötet i Stockholm den 19 november men som VIP-kund kommer du kunna säkra ditt förstaval redan från och med fredagen den 15 november kl 13.00. Det femstjärniga konceptet erbjuder större sea front villor, parhus och lägenheter. Klicka i rutan i formuläret om du vill anmäla dig som VIP-kund.

Samtliga fotografier är tagna av Saastal Tourismus Ag.

Härligt lyxiga sovrum i bostäderna

Boka ditt intresse

Vill du bli VIP-kund och få reda på medelhavsdestinationen redan den 15e nov?
Ja
Nej

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen