Mäklare Lund

Din mäklare i Lund

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Lund hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Från vårt kontor i centrala Lund på Stora Södergatan 13 arbetar våra lokala mäklare för att skapa lyckade bostadsaffärer. Vi har funnits i Lund i 10 år och vet alla fördelar med att bo i staden. I Lund säljs många mindre lägenheter på grund av alla studenterna. Men staden lockar även att bo kvar i efter studierna, vilket gör att vi mäklare får följa våra kunder under flera år. Att anlita en lokal expert gör stor skillnad den dag du planerar att sälja din bostad! Kunskap om området är helt avgörande för att lyckas.

Köpa eller sälja bostad i Lund

Du är varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare i Lund om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.  

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i LundSök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen