;

Obegränsade karriärmöjligheter

Vi tror att framtidens bästa mäklare just nu samlar arbetslivserfarenhet från en mängd olika branscher. För att lyckas som mäklare behöver du vara en mycket motiverad person med stort driv och engagemang för att stödja våra kunder att genomföra sitt livs största affär. Nöjda kunder är för oss helt avgörande.

Vi tror därför att du redan har omkring fem till tio år i arbetslivet bakom dig – troligtvis inom sälj  eller serviceyrken.

Mäklaryrket innebär hårt jobb, men även friheten att kunna påverka din vardag och framtid. Mäklarakademin erbjuder en fullt finansierad mäklarutbildning under regi av FEI (Företagsekonomiska Institutet). Utbildningen sker på distans under ca 18 mån.

Som nyanställd mäklare på Erik Olsson erbjuder vi utvecklingsmöjligheter i form av löpande coachning och säljträning. Du erbjuds möjligheten att bli partner och driva ditt eget bolag Möjligheterna är obegränsade, det är bara din ambition som sätter gränsen. 

Det här är Mäklarakademin
Mäklarakademin är en utbildning som tagits fram genom ett samarbete mellan Erik Olsson Fastighetsförmedling och FEI. Utbildningen riktar sig till dig som vill dra nytta av din tidigare arbetslivserfarenhet i ett helt nytt sammanhang – nämligen i yrket som mäklare. Utbildningen till mäklare är fullt finansierad och sker huvudsakligen på distans under 18 månader.

Vi söker mäklare i följande regioner: 
Stockholm
Uppsala
Stor-Göteborg
Halmstad
Skåne

Är du redo att ta klivet? Utbildningen startar i augusti 2018.

 ANSÖK HÄR


Välkommen att kontakta oss på maklarakademin@erikolsson.se om du har några frågor eller funderingar kring Mäklarakademin.

 

TIPSA
  • Tillgängligt
  • Fåtal kvar
  • Fullbokat/Slutsålt
Tillbaka till toppen