Anna Dahlman, mäklare på Erik Olsson. Område Södermalm.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Anna Dahlman:

Anna
Dahlman

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Södermalm
Målinriktad med stort engagemang


Jag har många nöjda kunder som återkommer till mig, då jag har arbetat på Erik Olsson sen 2006. Tack vare min stora erfarenhet av Stockholms bostadsmarknad vet jag att varje bostadsaffär är unik, och det är därför viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Med driv, trygghet, kunskap och ett stort personligt engagemang är målet är att hjälpa dig att göra livets största affär till en riktigt lyckad sådan från början till slut.

Nedan finns några omdömen från mina kunder. Hör av dig så berättar jag mer!

"Anna har en personlighet som skapar känsla av trygghet. Hon är lyhörd, omtänksam, ödmjuk med förmåga att sätta sig in i säljares och köpares situation. Vi har rekommenderat henne till flera vänner!" (Hanna & Jimmy Bäckman)

"Det är en enorm styrka att få både säljare och köpare att känna sig som vinnare!" (Anna & Martin Kullendorf)

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (36 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Kan varmt rekommendera Anna. Hon har visat hög professionalism från start och höll våra förväntningar på en rimlig nivå. Hon var även i hög grad involverad i hur lägenheten presenterades ... i annons samt foto och var även delaktig i fotograferingen. Vi har känt oss trygga från första stund och har uppskattat ärligheten, möjligheten att diskutera detaljer, erfarenheten samt viljan att ta privatvisningar till spekulanterna som inte kunnat närvara vid de schemalagda visningarna, som förövrigt varit flera och väl tilltagna i tid. Kommer definitivt anlita Anna när det blir dags igen."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen