Anna Olsson, mäklare på Erik Olsson. Område Östra centrum, Olofstorp, Gunnilse.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Anna Olsson:

Anna
Olsson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Östra centrum, Olofstorp, Gunnilse
Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer, min uppgift är att göra den till ditt livs bästa. För mig är varje dag, varje kund och varje situation unik och jag hanterar alla delarna med ett stort engagemang.
Jag är övertygad om att nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och som har ett starkt varumärke i ryggen. Detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig, så att du som kund ska känna dig trygg. Min ambition är att varje kund tveklöst ska kunna rekommendera mig vidare till vänner, familj och grannar.
Jag ser fram emot att hjälpa dig med en lyckad bostadsaffär. Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (63 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Mycket kompetent! Absolut toppkvalitet på det arbete hon utför, allt från hur trevlig hon är i telefon, flexibiliteten, annonsen och visningarna. Vi är riktigt nöjda! "

"Vi träffade Anna första gången på en visning. Då gav hon oss ett slående intryck av professionalism. Hon var säljande utan att vara pushande. Hon var mycket tillmötesgående och ... hjälpsam. Det blev inget köp, då objektet inte passade oss. Så när det var vår tur att sälja, så var Anna ett självklart val. Med en arsenal av säljkompetens, bra kundbas, bra förberedelser, och en god kommunikation med oss. Så fick vi till en snabb och smidig försäljning, med de villkor som var viktiga för oss, uppfyllda. Anna får våra varmaste rekommendationer."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen