Anna Olsson, mäklare på Erik Olsson. Område Östra centrum.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Anna Olsson:

Anna
Olsson

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Östra centrum
Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer, min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär. För mig är varje dag, varje kund och varje situation unik och hanteras med stort engagemang.
Jag är övertygad om att nyckeln till framgång i din bostadsaffär är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett starkt varumärke i ryggen. Detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig, så att du som kund ska känna dig trygg. Min ambition är att varje kund tveklöst ska kunna rekommendera mig vidare till vänner, familj och grannar.
Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer och ser fram emot att hjälpa er med en lyckad bostadsaffär!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (50 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Mycket kompetent! Absolut toppkvalitet på det arbete hon utför, allt från hur trevlig hon är i telefon, flexibiliteten, annonsen och visningarna. Vi är riktigt nöjda! "

"Vi kan verkligen rekommendera Anna till hundra procent! Detta är den andra gången vi anlitade Anna och trots högt ställda förväntningar lyckades hon överträffa dem. Hon är socialt ... kompetent, professionell och med fullt fokus på att vi ska känna oss nöjda med försäljningen. Hon har dessutom en grym fingertoppskänsla för vad som bör göras inom varje steg av försäljningen från första förberedelserna hemma till sista dagen vilket är enormt viktigt som säljare. Dessutom är hon fantastisk på att hålla sig tillgänglig när vi behöver nå henne. Välj Anna om ni vill få en grym mäklare! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen