Anna Olsson, mäklare på Erik Olsson. Område Östra centrum.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Anna Olsson:

Fokusområde:
Östra centrum
Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer, min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär. För mig är varje dag, varje kund och varje situation unik och hanteras med stort engagemang.
Jag är övertygad om att nyckeln till framgång i din bostadsaffär är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett starkt varumärke i ryggen. Detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig, så att du som kund ska känna dig trygg. Min ambition är att varje kund tveklöst ska kunna rekommendera mig vidare till vänner, familj och grannar.
Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer och ser fram emot att hjälpa er med en lyckad bostadsaffär!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (40 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Mycket kompetent! Absolut toppkvalitet på det arbete hon utför, allt från hur trevlig hon är i telefon, flexibiliteten, annonsen och visningarna. Vi är riktigt nöjda! "

"Fast vi bor i USA och fått aldrig träffa Anna personligen, så fick vi jättebra känsla av henne från allra första början. Och den blev bara bättre under försäljningsprocessen. Tydlig ... kommunikation och snabb respons hela tiden. Vi kommer definitivt använda hennes tjänster även i framtiden."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen