Anna Olsson, mäklare på Erik Olsson. Område Östra centrum, Olofstorp, Gunnilse.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Anna Olsson:

Anna
Olsson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Östra centrum, Olofstorp, Gunnilse
Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer, min uppgift är att göra den till ditt livs bästa. För mig är varje dag, varje kund och varje situation unik och jag hanterar alla delarna med ett stort engagemang.
Jag är övertygad om att nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och som har ett starkt varumärke i ryggen. Detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig, så att du som kund ska känna dig trygg. Min ambition är att varje kund tveklöst ska kunna rekommendera mig vidare till vänner, familj och grannar.
Jag ser fram emot att hjälpa dig med en lyckad bostadsaffär. Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (65 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Mycket kompetent! Absolut toppkvalitet på det arbete hon utför, allt från hur trevlig hon är i telefon, flexibiliteten, annonsen och visningarna. Vi är riktigt nöjda! "

"Mycket driven och kompitent mäklare, finns ingen som kunde ha gjort försäljningen utav min bostad bättre. Väldigt lättsam löser allt väldigt snabbt mycket socialt kompitent. Hade redan ... ett stort nätvärk utav kunder som var intresserade utav bostaden kan inte bli mer nöjd. Det märks att Anna brinner för sitt jobb, samtidigt som hon driver på med ett stort engagemang. Den absolut bästa mäklaren som jag haft med att göra med under mina köp/försäljningar. Tack!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen