Lund

Tillgänglig, noggrann och målmedveten

Att byta bostad är en av livets största affärer med mycket spänningar och frågor. Genom att anlita mig som mäklare kommer jag se till att ni kommer känna er trygga och genuint nöjda genom hela förmedlingen, vilket jag brinner för att nå upp till.

Min ambition för att lyckas med en framgångsrik försäljning är att vara driven genom att vara i framkant och vara en aktiv fastighetsmäklare. Jag kommer att alltid vara engagerad för er genom att vara påläst för att kunna ge det lilla extra, hela tiden vara närvarande för er och lyssna på era önskemål för kunna tillsammans med er skräddasy en plan. Jag kommer alltid vara noggrann så kunden känner en trygghet försäljningsprocessen igenom och med mål att alltid bli bättre för att imponera på dig som kund.

Genom mina två utbildningar från två universitet inom handelsrätt och fastighetsförmedling besitter jag en kunskapsbas som få gör och vet att hårt arbete krävs för att lyckas. Genom att vara sportintresserad och utövat fotboll vet jag betydelsen av planering. Både hårt arbete och planering är enligt mig två faktorer för en lyckad affär.

Så vill du ha en fastighetsmäklare som du kan känna dig trygg med, lätt att prata med och som ger den första klassig service för att alltid leverera och prestera till dig som kund, kontakta mig så lägger vi upp den bästa lösningen för en lyckad affär.

Lund

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen