Carl Schumacher, mäklare på Erik Olsson. Område Onsala.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Carl Schumacher:

Carl
Schumacher

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Onsala
Lokal förankring, kompetent & drivande

Att sälja bostaden är en av de största affärerna du gör i ditt liv. Mitt tydliga mål är att det också ska bli din bästa. Med ett stort engagemang, tydlighet och målmedvetenhet gör jag mitt yttersta för att både köpare och säljare ska vara så nöjda att de rekommenderar mig till sin omgivning.
Jag är uppvuxen i en mäklarfamilj och har följt fastighetsmäklaryrket sedan barnsben. Min registrering fick jag 2014 och startade då min karriär som mäklare i Stockholms pulserande marknad. 2017 valde jag att flytta ner till mitt älskade västkusten där jag har varit verksam sedan dess.
Går du i säljtankar och vill känna dig trygg och omhändertagen under hela processen? Kontakta mig så berättar jag mer om strategin som leder till att du får bäst betalt för din bostad.
Varmt välkommen att höra av dig!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (33 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Mycket nöjd som köpare av ett hus och en försäljning av lägenhet. Mäklaren har varit engagerad och tillgänglig, och svarat på våra frågor på ett sätt som känts ärligt och realistiskt."

"Jag kom i kontakt med Carl i samband med en visning och tyckte att han var kunnig, lyhörd och tillmötesgående. Han har sedan fungerat som ett stöd och bollplank i mitt sökande efter ... ny bostad och vid försäljningen av min bostad var han mån om detaljerna och gjorde det där lilla extra för att det skulle bli en bra affär. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen