Claudia Allerholm, mäklare på Erik Olsson. Område Vasastan/Norrmalm.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Claudia Allerholm:

Claudia
Allerholm

Mäklare
Fokusområde:
Vasastan/Norrmalm
GENUIN KÄRLEK OCH ENTUSIASM TILL BOSTADSFÖRMEDLINGAR


Som tredje generationen i min familj att utöva yrket som fastighetsmäklare har jag sedan barnsben följt mina morföräldrar såväl min mamma med stor entusiasm. Med fem år på Erik Olsson har jag fått vara med och uppleva en blomstrande såväl som en tuff marknad.

Med dessa erfarenheter i ryggen hjälper jag mina säljare och köpare tillsammans med mina praktiska och analytiska egenskaper i samspel med hög kommunikativ förmåga – till att nå en lyckad affär för alla involverade. Det står helt enkelt inte för mig som person, att inte leverera 100% engagemang och driv.

Det är ju lätt att skriva, hör av dig till mig så får du bekräftat att det inte bara är tomma ord.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (59 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Claudia är en mycket professionell och kunnig mäklare med stort engagemang och driv. Hon är proaktiv, effektiv och affärsmässig och tog oss tryggt genom hela försäljningsprocessen. ... Claudias yrkeskompetens i kombination med hennes personliga egenskaper gör att man känner stort förtroende för henne. Vi har haft med ett antal olika mäklare att göra genom åren både som säljare och köpare och Claudia är helt klart en lysande stjärna!"

"Fantastisk mäklare! Kan varmt rekommendera. Väldigt bra planering inför försäljning! Mäklare med stenkoll på allt! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen