Emil Romell , mäklare på Erik Olsson. Område Östra centrum.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Emil Romell:

Fokusområde:
Östra centrum
Ditt livs största affär - Jag hjälper dig!

Din bostadsaffär är troligen den största affären du kommer att göra i livet. Med 10 års erfarenhet inom försäljning och service står jag för ett personligt engagemang och ett driv i varje enskild bostadsaffär.

Jag gör alltid mitt yttersta och är påläst och tillgänglig för att genomföra en bostadsaffär där både säljare och köpare är nöjda i slutändan. Den bästa marknadsföringen är nöjda kunder och du som kund skall alltid känna dig väl omhändertagen och trygg genom hela processen.

Min ambition är att du ska vilja rekommendera mig till vänner och bekanta efter en bra bostadsaffär och jag ser fram emot ett första möte där vi tar första steget mot ett framgångsrikt samarbete!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (3 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Så glad att vi valde just Erik Olsson Fastighetsförmedling för att hjälpa oss med vår försäljning av vårt hus. Emil Romells professionella sätt tillsammans med hans ödmjukhet gör att ... det har känts riktigt bra att vi anlitade just Erik Olsson för att sälja vårt hus. Emil har funnits tillgänglig hela tiden för att lyssna och ge oss råd då vi hade många frågor i samband med husförsäljningen. Jag kan varmt rekommendera Emil Romell på Erik Olssons Fastighetsbyrå. Stort Tack Emil du är guld värd! Elisabeth och Emelie"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen