Evelina Linder, mäklare på Erik Olsson. Område Hästhagen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Evelina Linder:

Evelina
Linder

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Hästhagen
Driven, ständigt tillgänglig och påläst

Att få vara en del av mina kunders förmodligen största affär i livet är en av anledningarna till att jag älskar mitt yrke. Med ett helhjärtat engagemang och driv, har jag som mål att alltid överträffa mina kunders förväntningar och ge dig som säljare bäst betalt. För mig är det viktigast att du känner trygghet och tillit. När du vill rekommendera mig vidare till andra, då har jag nått mitt mål. Därför arbetar jag med dig tills du är 100% nöjd.

Jag ser fram emot ett första möte där vi kan prata om dina möjligheter för en lyckad affär och låta mig tillsammans med Erik Olsson Fastighetsförmedlings unika tjänst ge dig bäst betalt.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (18 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Evelina gav ett lugnt och seriöst intryck från början till slut. Hon lyssnade in på våra behov och önskemål och kom samtidigt med sina tankar kring upplägg och strategi. Hon var enkel ... att komma i kontakt med och kommunicera med och försäljningen gick snabbt och smidigt. Hon har även hjälpt oss med strategi när vi nu letar ny bostad. Vi kommer inte att tveka att anlita Evelina igen om vi ska sälja i framtiden och rekommenderar henne varmt "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen