Evelina Linder, mäklare på Erik Olsson. Område Hästhagen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Evelina Linder:

Fokusområde:
Hästhagen
Driven, Ständigt tillgänglig, Påläst

Att få vara en del av mina kunders förmodligen största affär i livet är en av anledningarna till att jag älskar mitt yrke. Med ett helhjärtat engagemang och driv, har jag som mål att alltid överträffa mina kunders förväntningar och ge dig som säljare bäst betalt. För mig står er trygghet och tillit högst och när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål, därför arbetar jag med dig tills du är 100% nöjd.

Jag ser fram emot ett första möte där vi kan prata om just dina möjligheter för en lyckad affär och låta mig tillsammans med Erik Olsson ge dig bäst betalt.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (2 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag fick kontakt med Mäklaren, Evelina Linder, för 1 år sedan och då jag gick med eventuella flyttplaner höll vi kontakten. Evelina hade byggt upp ett stort intresse på lägenheten ... och kontaktade mig med jämna mellanrum. När jag slutligen gick i säljtankar var där inte långt från överenskommelse om mäklaruppdrag till försäljning. Smidigt, trevligt och väldigt väldigt professionellt bemötande genom hela processen, rekommenderas starkt!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen