Fanny

Ardgren

Mäklare

Vasastan/Norrmalm

vasastan ny
ENGAGEMANG, NOGGRANNHET OCH STRUKTUR

Jag har en gedigen bakgrund inom bankvärlden och är utbildad civilekonom med studier även inom juridik. Därutöver har jag sedan tidigare internationell erfarenhet av fastighetsförsäljning och från olika andra branscher. En bostadsaffär är en av de största affärerna vi gör, därför är det viktigt att säkerställa att allt blir rätt genom hela processen. Noggrannhet, struktur och ett stort engagemang för varje enskild affär är vad som kännetecknar mitt arbete. Att bygga långsiktiga kundrelationer och att visa lyhördhet inför både köpare och säljares behov i kombination med att alltid försöka överträffa ställda förväntningar för att försöka få så bra försäljningspris som möjligt är även vad som kännetecknar mitt arbetssätt.

Mot bakgrund av att jag själv sedan många år bor i Vasastan har jag mycket goda kunskaper om området. Jag har även ett stort intresse för inredning, design och konst. Detta i kombination med mitt starka driv och tävlingsinstinkt utgör bra komponenter för att kunna leverera en servicenivå utöver det vanliga.

Anlitar du mig får du en välstrukturerad och engagerad mäklare med känsla för både de affärs- och designmässiga aspekterna av en bostadsaffär.

Vasastan/Norrmalm

vasastan ny

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen

Kontakta mig

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält