Felicia Augustsson, mäklare på Erik Olsson. Område Majorna.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Felicia Augustsson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Felicia
Augustsson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Majorna
Driven, engagerad och professionell

Vill du ha en mäklare som gör sitt allra yttersta för att affären ska bli så lyckad som möjligt för både köpare och säljare, har du kommit rätt.

Genom min lyhördhet, professionalitet och mitt engagemang kommer vi tillsammans göra en av dina livs största affärer lyckad. Det är viktigt för mig att jag är påläst och noggrann och att du som kund ska känna dig delaktig i affären så vi tillsammans kan överträffa dina förväntningar samt känna trygghet genom hela processen.

Jag drivs av höga mål och för att komma dit krävs ett stort engagemang och en stark vilja, vilket jag har. Detta har lett till att jag redan efter ett av nuvarande två år inom fastighetsmäklarbranschen tilldelades priset ''Årets innesäljare 2021''. Tillsammans med mer än fem års erfarenhet inom försäljning kan jag garantera dig en mäklare som har viktiga erfarenheter inom förhandling som gör att jag ger din bostad det absolut bästa förutsättningarna!


Om du går i säljtankar eller bara är intresserad av en värdering, tveka inte på att höra av dig till mig.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (12 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Kan varmt rekommendera Felicia som mäklare! Då hon har ett proffsigt och genuint bemötande som fick mig som säljare att känna mig trygg. Supernöjd då alla steg i försäljningsprocessen ... gick smidigt och hon höll god kontakt samt informerade om vad som skulle hända i de olika stegen samt hade en strategi klar för att fånga intresset hos spekulanter till visning. Har fått känslan att hon lagt all tid och energi på bara oss. Kan inte göra annat än att ge Felicia 10/10 och verkligen rekommendera henne och vi kommer använda henne vid mina framtida försäljningar. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen