2 x Årets Mäklare Stockholm

Noggrann, nyfiken och målmedveten är några av mina egenskaper som gör att jag idag kan titulera mig som en av områdets mest anlitade mäklare. Att vara med och optimera mina kunders affärer är fantastiskt roligt och för mig är det viktigt med hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Jag ger alltid 110 % och även om min drivkraft är delvis att maximera slutpriset ser jag alltid till att både köpare och säljare känner sig trygga och säkra under hela försäljningsprocessen. För mig ska en försäljning via mig som mäklare vara en början på en lång relation där vi både utbyter affärer och glädje. Hör gärna av dig så kan vi prata om just dina möjligheter för en lyckad affär.

Meriter:
- Årets Mäklare Stockholm Erik Olsson Fastighetsförmedling
- Årets Medarbetare Stockholm Erik Olsson Fastighetsförmedling
- Årets Rookie Stockholm Erik Olsson Fastighetsförmedling
- Nöjd kund index = 9,41 i snittbetyg av säljare och köpare
- Mest anlitade mäklare i Solna kommun
- Flest publicerade bostäder i Solna kommun

Mina kunder skriver om mig nedan:

"Det va som mötas på en jämlik nivå. Få svar och hjälp utan att tala om det. Både proffsigt och ödmjukt. Hoppas han gör verklighet av sitt hemliga hobby, som inte är nå hemligt mer, det finns nog en konstnär i dig med Fredrik. ;) / Riitta H"

"Fredrik Flodin visade upp en otrolig proffsighet och en väldigt hängivenhet. Använd honom! / August S"

"Supernöjd med Fredriks insats. Finns inget att klaga på. Proffsig och målmedveten! Rekommenderar honom starkt. / Alireza"

"Jag har varit på både köp- och säljsidan med Fredrik som mäklare och jag är väldigt nöjd med båda processerna. Som säljare var det lätt att få tag på Fredrik, oavsett veckodag, och allt flöt på precis enligt den plan som upprättades vid första mötet. Fredrik gav bra input gällande vad jag skulle tänka på inför försäljningen, bland annat i termer av styling av lägenheten, som gjorde bilderna väldigt säljande. Fredrik ger ett kunnigt och professionellt intryck, vilket var viktigt för mitt förtroende för honom, men också för att jag vet att potentiella köpare kommer att uppfatta samma sak. Jag kan varmt rekommendera Fredrik Flodin som mäklare! /Anders Litsegård"

"En person att känna förtroende för. Mycket trevlig och proffsig. Lätt att prata med vilket är skönt när man är i processen att sälja, det kan kännas stressigt och oroligt annars. Kan rekommendera Fredrik till andra."

"Redan när vi köpte vår nya lägenhet av Fredrik fick vi enormt bra kontakt, och det var därför självklart för oss att han skulle få förtroendet att sälja vår befintliga lägenhet. Fredrik har varit enormt engagerad och alltid gjort "det lilla extra" för att lösa allt kring försäljningen på bästa sätt. Och ja, vi är väldigt nöjda med resultatet! Vi kommer garanterat att anlita Fredrik igen!"

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha bäst betalt samt bästa möjliga service.

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen