Fredrik Hällström, mäklare på Erik Olsson. Område Uppsala.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Fredrik Hällström:

Fredrik
Hällström

Mäklare
Fokusområde:
Uppsala
Om mig

En bostadsförsäljning är bland de största affärerna man gör i livet. Under mina 20 år som fastighetsmäklare har jag haft förmånen att bidra till många lyckade försäljningar och har tack vare det flera trogna återkommande kunder.

Min drivkraft är att erbjuda marknadens bästa och skarpaste tjänst till både säljare och köpare. Varje bostadsaffär är unik och med hög servicenivå, anträffbarhet, nytänkande och yrkesskicklighet vill jag finnas som den avgörande och naturliga länken till er nästa lyckade bostadsaffär.

Efter två decennier i yrket kräver jag de bästa verktygen varför jag numera är anträffbar på Erik Olsson Fastighetsförmedling. Mitt fokusområde är Främre Svartbäcken / Kapellgärdet, men givetvis hjälper jag mina kunder där min kunskap och tjänst behövs.

rating_star_icon
4,7/5 i betyg (39 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Pålitlig, kunnig och tillgänglig mäklare med humor. Andra gången vi anlitade Fredrik, båda gångerna med lyckad försäljning!"

"Jag fick ett gott intryck av mäklaren och jag kände mig trygg i att välja honom att sälja min bostad. Mycket trevlig och kunnig. Engagerad och serviceinriktad. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen