Hanna-Louise

Lundqvist

Mäklare

Lund

Pålitlig, ambitiös och tävlingsinriktad

Jag är beredd att göra det där lilla extra för att du ska få den bästa upplevelsen av en fastighetsmäklare samt självklart kunna få det bästa slutpriset som möjligt. Som person är jag kreativ, driven, uppriktig och positiv. Dessa egenskaper kommer väl till hands i mitt yrke som fastighetsmäklare. Som både köpare och säljare är jag väl medveten om att det ligger mycket kärlek och engagemang i en affär, därför kan ni förvänta er detsamma av mig.

Jag är alltid tillgänglig för att kunna erbjuda dig den bästa servicen och jag arbetar på ett sätt som jag själv skulle velat uppleva som kund. Vill man lyckas i kvadrat kan man inte tänka fyrkantigt!
Sedan 2015 har jag arbetat på Erik Olsson och har absolut inga tvivel om att vi erbjuder marknadens bästa och mest välutvecklade mäklartjänst. Med hjälp av metoden har vi gett våra säljare bäst betalt i 9 år i rad enligt ett oberoende värderingsföretag.

Mitt mål är att erbjuda en innovativ mäklartjänst som minimerar oron under processens gång för alla inblandade samt en förstklassig affär på alla möjliga vis. Jag brinner av att slå försäljningsrekord och att du som säljare eller köpare ska vara så pass nöjd att du kan rekommendera mig vidare till dina nära och kära.
Kontakta gärna mig vid frågor eller funderingar. Jag ser fram emot ditt samtal, vi ses!

Lund

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen