Henrik Björnbäck, mäklare på Erik Olsson. Område Centrala Göteborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Henrik Björnbäck:

Henrik
Björnbäck

Mäklare
Fokusområde:
Centrala Göteborg
Förstklassig service, driven och lösningsorienterad


Ligger det i ditt intresse att veta hur du ska få Bäst Betalt för din bostad? — Bra, då har vi ett gemensamt intresse. Med 7 års erfarenhet av förstklassig service i kombination med försäljning kan jag med säkerhet säga att både du som köpare och säljare kommer känna sig väl omhändertagna under processens gång.

Genom att vara tillgänglig, noggrann och påläst arbetar vi gemensamt för att få uppnå målet med din bostadsaffär och självklart en lyckad sådan.

Är du fortfarande nyfiken?
Ring mig, så ska jag berätta varför jag är det självklara valet av mäklare vid en försäljning av just din bostad.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (26 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi fastnade för Henrik när vi var på en visning med honom där vi märkte att han tog sig an alla besökare på ett lättsamt men seriöst sätt, vi kände oss trygga där. Så ville vi att ... våra kommande köpare också skulle känna. Efter att ha jämfört med andra mäklare valde vi att anlita Henrik. Ett val vi verkligen inte ångrar! Henrik har varit engagerad, lätt att ha att göra med och haft ett otroligt driv i vår försäljning. Vi har känt oss 100% trygga i vår process. Det märks att han älskar sitt yrke och han visar stort intresse för oss som kund, han har kommit med goda tips och råd samt lyssnat till våra önskemål. Vår försäljning blev över förväntan! Det märks att Henrik har ett gott kundregister där han är lyhörd och lyssnar till framtida köpares önskemål. Försäljningen gick otroligt smidig och vi är mer än nöjda! Vi kan och kommer varmt rekommendera Henrik vid er försäljning! "

"Henrik är snabb, kunnig, kundmedveten och resultatfokuserad. Han brinner för jobbet och processen. Han får gärna representera oss även vid nästa försäljning."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen